Publicitat
Cultura · 1 de Juny de 2022. 12:52h.

El Primavera Sound perilla

Gabi Ruiz: "L’Ajuntament de Barcelona no ens vol"

El Primavera Sound perilla

Els organitzadors del Primavera Sound no garanteixen la continuïtat del festival a Barcelona més enllà del 2023. El codirector del festival, Gabi Ruiz, ha assegurat en una entrevista a Ràdio Primavera Sound que cada cop és més "complicat" quedar-se a la ciutat.

Ruiz ha dit que "ara mateix no sento el suport de l'Ajuntament. No creuen en el festival ni en que sigui una proposta cultural important". "Ens tracten com si fóssim una molèstia. Jo puc lluitar per seguir a la meva ciutat, però pot arribar un moment que ho posin tan complicat que s'hagin de prendre mesures", ha sentenciat.

També ha exposat que "tot el que dic que no està passant aquí amb l'Ajuntament de Barcelona està passant amb la Comunitat de Madrid, on la recepció ha estat impressionant". D'altra banda, ha afirmat que "no hem volgut ni un duro" de l'Ajuntament de Barcelona i ha indicat que "el problema és que Barcelona no es vol".

Gabi Ruiz ha explicitat que "aquest govern municipal, format per dos partits, no ens vol" i ha deixat clar que "seria ben fàcil asseure's i en quinze minuts tots els nostres problemes, que no són econòmics, estarien resolts". "Que passarà l'any 2024? Veurem. El festival li deu molt a Barcelona, a la gent i a la ciutat. No m'imagino el Primavera creixent en un altre lloc que no sigui Barcelona, però jo no els hi dec res a aquests polítics", ha reblat.

Finalment, ha indicat que el cartell per al 2023 "és encara més impressionant que aquest any" i ha afirmat que "el recinte de Madrid està molt millor preparat" que el de Barcelona i "costa 50 vegades menys". "Ja sé que no som la Copa Amèrica. La pena que no s'aposta per l'empresa catalana i després es queixen. No vull diners, sol respecte; i com no em respecten se'm fa molt complicat de ser aquí", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Yomismo, Sevilla, 02/06/2022 - 01:18

Colau está imponiendo la teoría comunista altermundista tercermundista del decrecimiento económico.
Lo que aplica Colau es pura Agenda2030, pero a nivel local y en su máximo grado.

#10.1 pasaba por aqui, PRIMAVERASAUN, 02/06/2022 - 09:29

Un modelo de festival que prima en TODOS los aspectos el trato de favor al extranjero (a nivel de público y a nivel artístico) respecto al público local, sponsorizado en su mayoría por marcas extranjeras, con condiciones laborales pésimas para sus trabajadores y en el que el 70% del público es extranjero, pero el patriota eres tú. Ole tus coj...

#9 Sergi Sergio, Barcelona, 01/06/2022 - 18:41

Ni quiere esto, ni quiere nada que sea actividad economica, esta gente prefieren, okupas, perro flautas, lateros, manteros, narco pisos, etc, que como todo el mundo sabe generan un gran beneficio a la ciudad.

#9.1 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 02/06/2022 - 09:31

Son los servicios básicos que necesitan los guiris que vienen al PS para satisfacer sus necesidades...

#8 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/06/2022 - 18:18

Tranquil Gabi. La Colau está ya en campaña electoral, y sabe que perder el Primavera le haría perder muchos votos.

#7 no soy nadie, barcelona, 01/06/2022 - 15:57

El Primavera Sound, un gran vertedero de pis y grifa, tenemos problemas mucho más importantes, si barcelona se va a quedar para convetirse en una inmesa fiesta etílica, vamos dados.

#6 Andres, Gava, 01/06/2022 - 15:03

No si ya lo digo yo y muchos, como se tarde mucho en echar a esta tipa del ayuntamiento, de barcelona no quedara nada.