Publicitat
Cultura · 30 de Gener de 2020. 21:49h.

"El procés està mort"

Albert Soler, periodista: "El llaç és patent de cors per poder fer el que vulguis"

El periodista Albert Soler ha afirmat que "el procés està mort" durant la presentació del seu llibre 'Estàvem cansats de viure bé' que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda a la seu de Comissions Obreres a Esplugues de Llobregat.

"El procés està mort, per més que diguin, fa pudor i tot, està més que mort. Tot això ja són espentors, a vegades els cadàvers sembla que es volen moure una mica, però ho saben de sobres. Ja només demanen que tornin els presos. No poden dir-ho clarament, però saben que està mort" ha assegurat Soler durant la presentació.

Soler ha criticat la tolerància existent a Catalunya amb determinades actituds, com ara talls en carreteres o assenyalar persones, si aquestes venen par part dels defensors de "la sagrada causa".

"A Catalunya pots dir i fer el que vulguis sempre que siguis afí al règim. Pots fer el que vulguis, pots anar a tallar carreteres, pots assenyalar amb pintura els que no t'agraden, pots anar a interrompre actes a la universitat si és en nom de la sagrada causa" ha apuntat el periodista del Diari de Girona. "Si això ho fa algú que no sigui de la sagrada causa i automàticament serà un fatxa, un intolerant, etc." ha lamentat. "A Catalunya portar llaç serveix per això, el llaç és patent de cors per poder fer el que vulguis en nom de la pàtria" ha assenyalat Soler.

Albert Soler també ha parlat de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, recordant que "va ser escollida a dit" i que durant el seu mandat "l'únic que recordo que ha fet ha estat canviar el nom de la plaça de la Constitució i posar-li plaça de l'1-O, res més".

El periodista també ha criticat la gestió que ha fet l'alcaldessa en la crescuda dels rius que passen per la ciutat en l'episodi de pluges provocades per la borrasca Glòria de la setmana passada. "Feia temps que s'anunciava però no s'ha fet res" ha criticat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#5 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 31/01/2020 - 15:28

Doncs sàpiga,senyor Soler,que un servidor porta el llaç groc i mai he fet res d´indecent! Ans el contrari! Dignitat! Seguim!

#5.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles de millone, 31/01/2020 - 20:05

Llevar el lazo amarillo ya es en sí mismo indecente

#4 jau, Mataró, 31/01/2020 - 08:21

Uff, fa tants anys que diuen i repeteixen constantment que el procés està mort que fins i tot fan riure.

#4.1 La victima, LLoret de Mar, 31/01/2020 - 12:50

Si encara creus que el procés esta "viu" deus ser dels pocs que queden, perque ELLS ( Els politics) ho saben de sobres, pero mentre es va enganyant a cert tipus de gent, ells van cobrant sumes astronomiques.

#4.2 El Sifoner, Castelló, 31/01/2020 - 16:02

#4

De eso, no hace mas años que los que vosotros decís que la república ya esta ahí, a la vuelta de la esquina y resulta que ni esta ni se la espera.

#4.3 Que no, home, Chez Sixty, 31/01/2020 - 20:09

Hola República!, on ets?,

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/01/2020 - 01:20

Tan be que viuriem ara a la Republica Teocratica del Ripolles sense jutges, fiscalies ni Guardia Sivil, sense premsa ni cadenes de televiso anticatalanes, ni Cañas ni Coscus, ni pericos ni Vila Rojas, ni Loquillos ni Serrats, sense Ferias de Abril ni Rosas Marias Sarda, sense Alberts Soler ni Rosalias, sense Javiers Cercas ni Eduardos Mendoza, ni

#3.1 República Teocràtica de Catalunya, molt millor que República Democràtica, que ja era una bona creu, sí senyor !, Figueres, 31/01/2020 - 14:31

República teocràtica de Catalunya (RTC). Bona troballa !
Està clar que és un moviment ideal per a nostàlgics del rosari de les set, mireu si no les congregacions de creients als ajuntaments quan arriba el capvespre. Quanta necessitat de ser l'ungit pel senyor, quant narcisisme, quanta supèrbia, quanta feblesa psicològica.

#2 Mikel, Gervnda, 30/01/2020 - 23:08

Empezó el jefe del clan, vino el prosés, apareció la peste amarilla, luego la gloria, -y esperemos no nos llegue el rarovirus ese- que entre unos y otros Cataluña está hecha una pena. Una caricatura grotesca de país.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 30/01/2020 - 22:52

Tan be que viuriem ara a la Republica Africana del Ripolles sense jutges, fiscalies ni Guardia Sivil, sense premsa ni cadenes de televiso anticatalanes, ni Cañas ni Coscus, ni pericos ni Vila Rojas, ni Loquillos ni Serrats, sense Ferias de Abril ni Rosas Marias Sarda, sense Alberts Soler ni Rosalias, sense Javiers Cercas ni Eduardos Mendoza, ni