Cultura · 21 de Desembre de 2020. 14:12h.

"El procés té un punt de xenofòbia"

Albert Boadella, còmic: "Ens hem començat a creure superiors al veí"

"El procés té un punt de xenofòbia"

Albert Boadella considera que el procés té "un punt de xenofòbia" i proque "ens hem començat a creure superiors al veí", segons afirma en aquesta entrevista al canal de youtube de Xavier Rius. "Es pensen que un ciutadà de Madrid el primer que pensa a l'aixecar-se és què putada els vaig a fer als catalans", afegeix.

El director d'Els Joglars considera també que el procés ha entrat en una fase de "deliri" i "degradació" en què "cada personatge supera l'anterior. "Mas, com el seu nom indica, havia d'anar a més", insisteix. Albert Bodella també destaca que "la independendenia és inabastable" i que han creat "un món de ficció" però que "no es pot dialogar" perquè "no és possible el diàleg amb fanàtics".

"Els dirigents del procés són uns nens mimats", continua. Segons la seva opinió "l'adolescència està sublimada en el procés" i "la història de Catalunya és molt falsa: sempre som les víctimes". Tampoc es mostra positiu pel que fa a el president de Govern, Pedro Sánchez. "No ha fet res en la seva vida, només créixer en un partit, fins tenim dubtes del que va fer a la universitat".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#16 Juli Loras, Tortosa, 24/12/2020 - 16:22

Albert Boadella és un pallasso, en els dos sentits de la paraula. I no sóc independentista.

#15 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 22/12/2020 - 10:09

Home, veient el sapoculebreo pels "social media" que diria l'ínclit Graupera, hem temo que l'Albert ho encerta. Mira que porto anys aquí vivint i de la nit al dia passa un de ser una persona nascuda aquí, a ser un nyordo, un botifler i supuso que un ésser despreciable i no se cuantes palles mentals més. De frenopátic quan no quelcom pitjor....

#14 Ramón, BCN, 22/12/2020 - 09:25

Querido y admirado Albert, no te equivocas ni un ápice...estoy de total acuerdo con tus palabras.

#13 Blas de Pedo, Bcn, 22/12/2020 - 07:56

I el teu company Pecas que hi diu? Pq quan l Esperança os treu a passejar ,be que deveu parlar,oi Albert?

#13.1 mateu j.c., Barcelona, 22/12/2020 - 10:25

tu segur que series voluntari per anar amb gorreta i llacet al braç a casa d'aquest senyor a fer-li pintades o la vida impossible. és el que no suporteu els que ploreu 'democràcia i llibertat', la llibertat de pensament dels altres us corrou de forma malaltissa. ni educació ni respecte bàsics teniu (victimisme pueril a tope això sí).

#13.2 Blas de Pedo, Bcn, 22/12/2020 - 11:29

No,pero tampoc justificaria que la bofia atonyines a la gent per voler votar.

#13.3 Tabarnés puro, Barcino, 22/12/2020 - 12:23

A ver pedorro, que participar en pucherazo bolivariano no es votar ni nada parecido.
Y además, por si eso no fuera poco, nadie fue golpeado por meter un papel en un tupperware lleno (eso que vosotros llamáis "votar"), sino por impedir que los cuerpos policiales cumpliesen las órdenes judiciales. Si no entendéis eso, es vuestro problema. Au.

#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 21/12/2020 - 22:31

"El procés té un punt de xenofòbia". Si solo fuese un punto, Don Albert...