Publicitat
Cultura · 12 de Febrer de 2020. 23:03h.

“El progressisme va callar amb el procés”

Albert Soler, periodista: “s’han empassat l’ham”

“El progressisme va callar amb el procés”

Albert Soler

El periodista Albert Soler ha criticat que “el progressisme va callar amb el procés” i “s’ha empassat l’ham”. “Em molesta que els que s’hagin empassat l’ham i es posicionin a favor del llacisme sigui el progressisme, quan ser progressista havia estat sempre posar-se al costat dels febles”, ha afirmat durant la presentació del seu llibre ‘Estaven cansats de viure bé’, al Fnac de L’Illa Diagona, a Barcelona.

“A Catalunya, els febles no són els llacistes, som la resta”, ha assenyalat el periodista, qui ha afirmat que “el llaç significa només que jo sóc dels bons i tu dels dolents”. “Hi ha gent que creu que el llacet significa protestar contra no sé quina injustícia, però és mentida”, ha manifestat.

Soler ha destacat que “hi ha molts catalans que estan en contra del procés, però no ho manifesten per por del que diran o de les conseqüències que puguin patir”. “Callen perquè no li diguin fatxa, unionista o botifler, i aquests sí que són els oprimits”, ha subratllat.

El periodista ha argumentat que el procés va ser “una revolució de gent que vol que els seus impostos reverteixen en ells mateixos, i sobretot, de gent que s’ha cansat de viure bé”. També ha considerat que va sorgir “per ocultar les pròpies vergonyes o corrupteles” de l’independentisme, en referència als casos de corrupció de Convergència.

Soler ha explicat que els líders independentistes “s’han ficat sols a la presó”. “Si haguessin fet cas dels requeriments judicials, si no s’haguessin saltat la Constitució i l’Estatut, si no haguessin destinat al procés diners públics, si no haguessin vulnerat els drets de més de la meitat dels catalans, vostès no estarien a la presó ni vostès anirien pel món fugint com el Dioni”, ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Juan Jose García, Cunit, 04/05/2020 - 08:57

Sr Soler,multiplíquese por mil,porfa.

#8 Miquel, Girona, 14/02/2020 - 14:04

PSC es fan dir progressistes, però el que són són conservadors.

#7 Neferu, Barcelona, 13/02/2020 - 12:45

¡Gracias Albert por esos artículos llenos de fina ironía!! me lo pasé pipa con el de "una tertuliana veraz". ¡¡ gracias!

#6 Ramón, BCN, 13/02/2020 - 09:47

La Agencia Europea del Medicanento no vino a BCN por culpa del clima político y la inseguridad juridica que genera en Catalunya por el procés, y ahora el WMC no viene por el Coronavirus, pero mucho me temo que sirva de excusa a la organización del evento para no volver a BCN, por lo cual habría que culpabilizar al independentismo.

#5 Pues eso, Figueres, 13/02/2020 - 08:07

Se puede decir más alto pero no más claro: des de quan ser narcisista i egoïsta és ser progressista?
Des de quan ser un llepanatges del poder i les seves corrupteles és ser progressista? Podeu seguir completant la llista...