Publicitat
Cultura · 2 de Març de 2013. 19:34h.

El PSC intenta capitalitzar les retallades culturals

Conviden a "una trobada" per fer "pressió als governs"

El PSC intenta capitalitzar les retallades culturals

Jordi Martí

El secretari de Cultura del PSC, en una carta enviada a la militància, explica que "diversos militants i simpatitzants de la Sectorial de Cultura hem participat al llarg dels últims mesos en convocatòries i trobades de diferents plataformes en defensa del sector cultural, igual que tu".
 
"Si bé és cert que no sempre hi ha una coincidència total en l'anàlisi o en les accions a seguir entre allò que emana d'algunes de les assemblees i el que pensem al PSC, sí que compartim les línies bàsiques sobre el rebuig a les mesures normatives i accions dels govern d'Espanya i Catalunya que dificulten i fan perillar l'activitat de creadors, emprenedors", exposa.

"És per tot això que ens agradaria que poguessis compartir de primera mà amb els nostres representants a l'Ajuntament de Barcelona, al Parlament de Catalunya i a les Corts espanyoles, les preocupacions que teniu", conviden.
 
L'objectiu és "la pressió als governs perquè rectifiquin en relació amb mesures manifestament injustes i contraproduents com ara les retallades pressupostàries que afecten els equipaments i l'activitat del teixit artístic i cultural o l'increment del tipus d'IVA".

"És per això que et convoquem el dilluns dia 11 de març a les 17 hores al Centre Sant Pere Apòstol a una trobada informal a la qual convoquem diverses persones i representants, com tu, de diverses associacions, plataformes d'agents culturals constituïdes en els darrers mesos".

Hi participaran Jordi Martí, secretari de Cultura del PSC i president del Grup Municipal Socialista; Joan Ignasi Elena, portaveu de cultura del Grup Socialista al Parlament; i Carles Martí, Primer secretari del PSC de Barcelona i portaveu de cultura de l'Entesa pel Progrés de Catalunya al Senat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 03/03/2013 - 08:36

Les Retallades ala Cultura no perjudican tan com les Retallades ales Politicas Socials . Les Retallades a la Escola Publica hi Sanitat Publica si fa molt de mal LES Retallades al RESTAT DEL BEBNESTAR Si perjudica alas familias més pobles LA Cultura nomes es per RICS

#1.1 JOANS, BARNA, 03/03/2013 - 11:02

Lo que dices,disculpa,demuestra una incultura preocupante,en el estado del bienestar,salud,cultura i ensenyament,es lo basico e imprescindible.