Cultura · 2 de Març de 2011. 13:24h.

El retorn de Sopa de Cabra

Farà un únic concert al Palau Sant Jordi el pròxim 9 de setembre

El retorn de Sopa de Cabra

Els components de Sopa de Cabra en la presentació del seu retorn

El grup de rock en català Sopa de Cabra es tornarà a unir per oferir un concert el 9 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La cita servirà per commemorar dues efemèrides de l'anomenat rock català: els 10 anys de l'últim concert del grup i els 20 de l'històric concert del 1991, també al Palau Sant Jordi, amb Sangtraït, Sau i Els Pets.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres i el concert està previst que comenci a les 21.30 hores. Els membres del grup, encapçalat per Gerard Quintana, han assegurat que el seu objectiu és omplir el Palau Sant Jordi i que una vegada acabat el concert cadascú seguirà amb les seves respectives carreres individuals.

La presentació del concert ha estat precedida per una campanya a través de les xarxes socials i amb cartells en diverses ciutats amb el lema Bona nit malparits. A Facebook un grup amb el lema Vull tornar a veure Sopa de Cabra sobre els escenaris va aconseguir uns 6.000 membres.

El líder de la banda, Gerard Quintana, ha assenyalat que estan molt contents de tornar a tocar davant del públic i ha recordat que "el poder de les efemèrides pesa molt". Quintana ha assegurat que les seves cançons "segueixen estant vives" i que podran disfrutar-les tant els seus seguidors més fidels com les generacions que ara tenen 15 o 20 anys i que al seu moment no van tenir la possibilitat de sentir els temes més famosos del grup.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Hug, El Cogul, 02/03/2011 - 17:54

Aquests van a la caça i captura de la subvenció. Mascarell, que no et robin la cartera!

#5 Cesc, Barcelona, 02/03/2011 - 16:49

per favor!! i tocaran el seu gran disc en castellà??.., aquell que van fer renegant de la llengua d'aquí para "hacer más colegas" (Quintana dixit l'any 91 als 40 Principales)...., aq uè torneu..., anéu de nou a la Carpa del Conde Duque a Madrid a veure si us deixen cantar ara...

#4 joan, barcelona, 02/03/2011 - 16:41

Vaig veure l´anunci a El Periodico diumenge i m´ho vaig imaginar. Bona notícia¡

#3 Ramon, Barcelona, 02/03/2011 - 15:35

Em semblen bastant patates, però com gairebé tots els músics espanyols pels que bavegen els cambrers catalans a televisions espanyoles: "Oh, no sabes cuánto te admiro, te pongo siempre al coche, sobre todo que el siguïente disco no se haga esperar tanto". I igual es tracta del Bisbal.

#2 francesc, tarragona, 02/03/2011 - 15:11

Els Sopa de Cabra no tenen un duro i tornen per veure que passa. Si trionfen tornaran a fer gires. El Quintana, l´il.luminat del grup va curt de cales perque no s´ha menjat una rosca amb la seva míusica.És un mediocre, es pensava que sria el succesor del Llach i es convertiria en un icona. Acabat