Publicitat
Cultura · 23 de Novembre de 2016. 17:19h.

Els Amics de les Arts, indepes

El grup musical surt amb una estelada a TV3

El grup de música català Els Amics de les Arts han sortit amb una estelada al Telenotícies TV3 durant un reportatge realitzat a Glasgow aprofitant que el quartet es troba a la ciutat escocesa gravant el seu nou disc i que ha coincidit que aquesta nit el FC Barcelona juga al Celtic Park.

Els integrants del grup ja van assistir a un partit del Barça al camp del Celtic i Joan Enric Barceló ha explicat que l'himne "You'll never walk alone", que els escosesos comparteixen amb el Liverpool, "impressiona molt" i considera que "és molt motivant pels jugadors que estan sobre el camp".

Eduard Costa, una de les veus del grup, ha comparat l'himne del Celtic amb la Haka, una dansa maori, que fan els integrants de l'equip de rugbi All Blacks abans de l'inici de cada partit per intimidar els rivals. El pianista del grup, Dani Alegret, per la seva banda, ha explicat el significat de la cançó '4-3-3' del seu primer disc.

Finalment, el guitarrista Ferran Piqué ha explicat que "hem vingut aquí a Glasgow a acabar el nostre disc just quan juga el Barça a Glasgow i ja ens ho farem venir bé per anar i anirem a veure el Barça també". El reportatge, que no fa cap al·lusió a la bandera independentista, s'ha acabat amb la porra que han fet els quatre integrants sobre el partit d'aquesta nit.

Els Amics de les Arts, amb l'estelada al fons, durant el reportatge de TV3
Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 Jax el boletaire, Vic , 24/11/2016 - 22:54

Musicos pelmas y con musicas plagiadas del exterior, una delicia per els catetus.

#23 patumeiro, Sant Patumet, 24/11/2016 - 16:02

On jugaria el Barça en una Cat indepe? A Escocia? A Malta?

#22 L'avi Florenci del 3%, Caciquecat, 24/11/2016 - 10:35

els amics de les subvenCIUs...

#21 L'avi Florenci del 3%, Caciquecat, 24/11/2016 - 10:35

els amics de les subvenCIUs...

#20 FERRANOT, BARCELONA, 24/11/2016 - 09:29

I jo em pregunto: qui coi són aquesta colla d'arreplegats per a sortir a primera plana d'un diari digital?; i no només és que no els coneix ni Deu. sinó que el reportatge n'és ple de trivialitats que, francament. Però, és clar, a TV3 el proselitisme és el que mana: com no, un grup musical que