Publicitat
Cultura · 24 d'Octubre de 2011. 18:41h.

Els Catarres del Swing

La banda The Big Jamboree també s'edita el seu propi disc

Els Catarres -que s'han fet famosos amb la cançó de la Jennifer i la promoció de Jordi Pujol- han recorregut a internet per difondre el seu treball. Ara, la banda The Big Jamboree acaba d'editar el seu segon disc, "Bang!" autoproduït per ells mateixos. El treball va ser presentat oficialment a Luz de Gas durant la darrera edició del Fetival de Blues de Barcelona.

The Big Jamboree és una banda que es dedica a interpretar Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock'n Roll dels anys 50. El seu repertori compta amb composicions pròpies i arranjaments de la banda al costat de versions de temes dels anys 40 i 50 d'artistes com Louis Prima, Big Joe Turner, Louis Jordan, Roy Brown, etc.

"Bang! arriba després de deu anys de silenci -però no de concerts- després del "New Times Old Stuff". El treball inclou una quinzena de cançons -en anglès- d'autors com Nat King Cole, però també escrites per ells mateixos. La seva propera actuació és a divendres vinent al Bel-luna Jazz Club (Rambla Catalunya 5 de Barcelona) entre 23.30 i 01.00.

The Big Jamboree, format per nou membres, ha participat entre d'altres festivals en el BCNHayride festival, Screaming Festival, Crossroad Festival, Mediatic Festival, Duke 's festival Cittaducale, Festival Country rock de Prat-Bonrepaux.

The Big Jamboree durant una actuació
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alan, Barcelona, 27/10/2011 - 21:46

Pero soplaran los saxofones en catalá si no no vale

#1 Gerard, Barna, 27/10/2011 - 08:13

Quines comparacions, mare meva. Com si no hi hagués hagut cap grup a la història que s'hagi autoproduït el seu disc. Llarga vida a Dani Pérez!