Publicitat
Cultura · 11 d'Octubre de 2013. 10:14h.

Els Estopa se senten "utilitzats" pel 12-O

"Es pot votar 'No' a la independència i no tenir res en comú amb el 12-O"

Els Estopa se senten "utilitzats" pel 12-O

Els germans Muñoz, en una foto d'arxiu

Els germans David i José Muñoz, integrants dels Estopa, han denunciat que se senten "utilitzats" pels impulsors de la manifestació del 12 d'ocubre a la Plaça de Catalunya, que ha fet servir frases seves i de Montserrat Caballé, Pau Gasol, Andrés Iniesta i José Manuel Lara per fer una crida als ciutadans a participar a la concentració del dissabte sota el lema "Som Catalunya, Somos España".

"El meu germà i jo ens sentim utilitzats pel moviment 12-O. No sé per què ens han de barrejar amb res... serà possible…?", han manifestat al seu compte de Twitter. Posterioment, han escrit un altre comentari on assenyalen que "es pot votar 'No' a la independència i no tenir res en comú amb el 12-O".

Iniesta també va lamentar que en un altre vídeo promocional, que va ser retirat, s'utilitzés un tall del programa de TV3 El convidat amb declaracions seves per promocionar l'acte.

"A mi m'ha semblat lleig. No vull que això hi hagi gent que vulgui utilitzar-lo. Barrejar esport i política mai no surt bé", va dir en una entrevista a El Larguero de la cadena Ser. Tot i això l'entitat ha tornat a fer servir la frase en aquest nou vídeo.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#22 angel, Cataluña no es españa, 13/10/2013 - 23:55

Estopa, te han utilizado como la mayoria de fachas españoles. Estais en Cornellà donde yo vivia muy cerca del bar La Española. Votar SI a la independéncia. Os mereceis y mucho más.

#21 kalimotxo, granollers, 12/10/2013 - 00:21

També van utilitzar a uns quants que van anar al "Concert per la llibertat" pensant que anaven a un acte en favor del "dret a decidir" quan era un acte obertament independentista. Altres es van donar compte, com el Pedro Guerra i van passar olímpicament.

#20 L´Espanya residual, BCN, 11/10/2013 - 16:38

No hi ha cap motiu per celebrar el 12-O. Ni els catalans ni els altres dissortats habitants de la Península Ibèrica tenen cap interés real en mantenir la ficció d´una Espanya unida.

#20.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 11/10/2013 - 22:48

Mejor que jugar a la ciencia ficción., porque Cataluña nunca fue una nación y encima se ha nutrido del plagio de otras culturas, la barretina y S.Jordi turco-bizantino, los castells baile valenciano, el idioma es provenzal-occitano, las sardanas de la isla de Cerdeña, el escudo los palos de gules...

#19 Roger, L'H, 11/10/2013 - 15:18

Muchos catalanes como estopa o iniesta(definicion de pujol) se sienten espa?oles i no kieren la independencia, pero de eso a negar el maltrato por parte de espa?a i ir a manifestarse el 12 de octubre como si fueramos sadomasos hay un trecho.

#18 Carlos, Barcelona, 11/10/2013 - 15:01

C,s y PP manipulan sentimientos(Iniesta, Estopa...)para sus fines políticos. Muchos catalanoespañoles estmos X la independencia

#18.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 11/10/2013 - 22:51

Con vosotros los nacionalistas si que han jugado con los sentimientos, os han lobotomizado para su causa los que hasta hace tres días os despreciaban por vuestra lengua castellana, vuestra cultura de origen española......los conversos sois vomitivos.....