Publicitat
Cultura · 6 de Desembre de 2011. 10:23h.

Els fills de Centelles acusen 'La Vanguardia' de "manipulació"

Octavi Centelles lamenta que "la manipulació per encàrrec ja l'he llegit, quina pena més gran"

Els fills de Centelles acusen 'La Vanguardia' de "manipulació"

Els fills de Centelles en una imatge d'arxiu

Els fills i hereus del fotògraf Agustí Centelles, Sergi i Octavi Centelles, han acusat La Vanguardia de "manipulació" després de l'article que va escriure el fotògraf Joan Fontcuberta -publicat el diumenge- i el reportage que publica el diari sota el titular: "S’estan carregant Centelles”.

En concret, Octavi Centelles, al seu bloc, es pregunta: "on és la màquina de cafè? El passadís inhòspit? Quan se'ns va demanar autorització per jugar amb les fotos de Centelles amb googlegrafies?" i afirma que "la manipulació per encàrrec ja l'he llegit, quina pena més gran". En aquest sentit, denuncia que "falten encara dos articles més, encarregats als amanuenses de la cultura, casualitat o manipulació?".

En una altra nota al seu bloc, sobre el reportage que publica el diari del Grup Godó, Octavi es pregunta: "Com es diu el presumpte expert?". "Té nom i cognoms ¡suposo!", afegeix.

"Denúncies? Quina casualitat que han sortit tots al mateix temps, tots ... experts, becats i similars", conclou el fill del fotògraf.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#19 ursula, barcelona, 08/12/2011 - 13:35

Em sembla que no heu entès res del que us han dit a LV. Us parlen de museografia, l'espai no mereix la qualitat del vostre llegat. Us estan fent una auditoria gratis! per la vostra pèsima elecció d'espai i les presses per dignificar l'obra de Centelles. Busque millors espais i sortireu guanyant!

#18 Ramon, Barcelona, 07/12/2011 - 21:32

L'oferta a l'alça del PSOE per dur la maleta d'Agustí Centelles a l'Arxiu de Salamanca -mentre la Comissió per la Dignitat lluitava per la tornada de fotografies menys importants-, va ser el cop de gràcia final al Tripartit. Tracatrà.

#18.1 Ramon, Barcelona, 08/12/2011 - 14:28

Dit d'una altra manera, aquest parell de catalans indignes van contribuir a engrandir la victòria del partit de Jordi Pujol. Gràcies, botiflers!

#16 joan, bdn, 07/12/2011 - 15:34

De què es queixen? Ja ahn cobrat i viuen dle cuanto. Ara els propietaris, que som tots ja que s´han pagat amb els impostos bàsicament dels catalans, podem opinar. Ells que callin, s´ho han venut.

#13 Quim, Pineda de Mar, 07/12/2011 - 09:18

No us dirè que els diners que tan fàcilment heu guanyat a costa del vostre pare - sense doblegar l'esquena - us els gasteu en metges; però sí que els hagueu de gastar en advocats, reparacions domèstiques, algún que altre robatori - tothom ha de menjar -, etc.
I que hagueu de pixar una pedra grossa

#11 Funes, Barcelona, 06/12/2011 - 23:53

La Generaliat es garrepa i estupida. Que pagui com paga amb tv3, els museus, el Barça i un millio de xorrades. Tot el meu suport als germans Centelles.

#11.1 lo Sisco el RUTX, TERRASSA, 08/12/2011 - 13:02

Tenien dret a fer-ho, peró han quedat en evidència per sempre, s'han fet rics peró a costa de la seva vergonya.