Publicitat
Cultura · 28 de Setembre de 2017. 15:03h.

Els Joglars estrena temporada a Catalunya

El dissabte vinent al Teatre Joventut de l'Hospitalet

Els Joglars estrena temporada a Catalunya

Un moment de l'obra Zenit (Foto: Els Joglars)

Els Joglars actuen aquest dissabte 30 de setembre al Teatre Joventut d'Hospitalet amb el seu muntatge "ZENIT – La realitat a la seva mida", estrenat a Sevilla l'octubre del 2016 i en català al Singlot estival el passat 27 de juliol.

L'obra, que compta amb la col·laboració del CDN i del Teatro Lope de Vega de Sevilla, s'acosta al món dels mitjans de comunicació i de com ens relacionem amb la informació, sobretot a través del telèfon mòbil. Escrita per en Ramon Fontserè i la Martina Cabanas centra la seva mirada en els mitjans de comunicació.

Amb "Zenit: La realitat a la seva mida" Joglars pretén, a través de la sàtira, "reflexionar sobre la responsabilitat, tant dels mitjans com de qui els consumeixen, de la deriva que ha pres cert tipus de periodisme, recordant que aquest és un ofici imprescindible per la democràcia".

La companyia exposa en un comunicat que "el periodisme va néixer de la necessitat de transmetre informació vital per la societat, però a poc a poc s'ha convertit en un negoci de l'entreteniment. La seva quota de poder i influencia és proporcional al nombre de vendes".

2 Comentaris

Publicitat
#2 Aran non ei Catalonha, Barcelona, 29/09/2017 - 03:13

Deberian ir los de la generalitat.
El sabado no es jornada de reflexion?

#1 patumeiro, Sant Patumet, 28/09/2017 - 16:59

Grande Boadella.
No estos mediocres q nos rodean