Publicitat
Cultura · 24 de Juliol de 2009. 09:00h.

Empúries celebra 25 anys de llibres "per un país normal"

L'editorial ofereix una edició especial i limitada de cinc clàssics

Empúries celebra 25 anys de llibres "per un país normal"

Imatge dels clàssics

L'editorial Empúries celebra els 25 anys d'existència, després que fos presentada al Palau de la Generalitat el 1984 amb l'objectiu de " publicar llibres en català, al servei de la nostra cultura”.
 
L'editorial recorda que "enguany, quan ja ha passat un quart de segle, a Empúries volem celebrar-ho amb vosaltres fent el que sempre hem fet: publicar llibres normals per a un país culturalment i lingüísticament normal. Per a celebrar l'efemèride, Empúries posa a la venda cinc títols del catàleg en una edició limitada i fora de col·lecció, amb unes cobertes dissenyades per Kavel Rafferty.

Es tracta de Carrer Marsala, de Miquel Bauçà; Memòries, que aplega els llibres Tractat de les maduixes i La parra boja, de Vicent Andrés Estellés; Domini màgic i Passeig d’aniversari, de Joan Vinyoli, reunits en un sol volum; Nou contes, de J.D. Salinger i El desert dels tàrtars, de Dino Buzzati.
 
En paral·lel, editen un catàleg dels 25 anys, que inclou el text inaugural de Josep Benet i textos de Xavier Folch i Eugènia Broggi, amb una coberta il·lustrada per Miquel Barceló, i que incorpora també el vídeo que Enric Juste ha fet per commemorar aquest aniversari que es pot veure el tràiler a la nova web de l'editorial. En aquest sentit, l'editorial anima a "xafardejar i participar" d'aquesta nova web.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Roma, Seva, 26/08/2009 - 20:42

A lo mejor ya va siendo hora de que también editen libros en castellano. ¡Después de 25 años....!

#1 Laura, Barcelona, 24/07/2009 - 11:09

I risc? Apostar per nous autors catalans, això per quan? Aquests editors molt omplir-se la boca amb llengua i país, molt fer-se el simpàtic i quedar bé als mitjans però després en privat ignoren i tracten els autors catalans desconeguts com gossos.