Publicitat
Cultura · 4 de Novembre de 2009. 14:33h.

Enric Vila prefereix "publicar al diari de la Model" que al Directe

L'escriptor afirma que "és mentida que jo hagi demanat mai res" al digital de Joan Puig

Enric Vila prefereix "publicar al diari de la Model" que al Directe

Vila, amb el seu llibre

L'escriptor Enric Vila ha replicat en el seu bloc l'article de l'editor del Directe, Joan Puig, i ha deixat clar que "és mentida que jo hagi demanat mai res al Directe.cat. Vostès em van demanar una entrevista i jo, agraït, vaig proposar de fer-me-la jo mateix per estalviar feina a la redacció, atès que se’m va dir que anaven curts de gent".

"Punt dos: el diari em va demanar d’agafar de franc els meus articles i jo vaig donar permís per triar i remenar i reproduir els que la direcció considerés més addients. ¿No és una mica agafat pels pèls escollir un article meu per publicar-lo de franc al diari de vostès i després presentar-lo com una ensabonada d’assalariat?", afegeix.

Vila explica que "si fos per mi rai, però el discurs de l’article era la típica merda que, durant anys, s’ha estat llançant damunt dels senyors Prenafeta i Alavedra, i que tant ha ajudat a crear l’ambient actual. Article informatiu? Amb un titular que diu: “Ensabonant Prenafeta”? Si jo no fos tant tonto em pensaria que em pren el pèl. Quin objecte tenia aquell article a banda de fer mal i d’estigmatitzar les persones que defensem una determinada posició?".

"Si l’autor de l’article té ganes d’anar al Via Véneto ja el convidarem però que no es confongui; és veritat que el Lluís Prenafeta fuma puros però la seva panxa no és producte de l’opulència: no he conegut en la meva vida algú que mengi tan poc. Si va al Via Véneto, ara ho entenc, deu ser perquè no li robin la cartera determinats pinxos", ironitza.

"I tres: pel que fa als insults, han complert l’efecte que buscaven: expressar un sentiment i provocar una reacció ràpida. Gràcies per haver retirat tan de pressa la meva firma del seu honorable diari. Agraït també dels elogis al meu llibre sobre Pla. Entenc que el Directe no vulgui reconèixer que s’ha equivocat, però, mentre no ho faci, abans preferiria publicar els meus articles al diari de la Model".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, Terrassa, 05/11/2009 - 07:57

L'Enric Vila dona mil voltes al millor colaborador de El Directe. Qualsevol minimament intel.ligent que hagi llegit algun dels seus llibres o hagi entrat al seu bloc ho sap.

#3 Javi, Barcelona, 04/11/2009 - 20:14

Yo creo que este tío tiene tan mal rollo y tan mala baba porque con ese careto que gasta y esa pinta de majara que tiene debe follar menos que el caballo de la Pegaso.

#2 Julià, Barcelona, 04/11/2009 - 19:46

Per la manera en que surt agafant-lo a totes les fotos, sembla que el seu llibre faci pudor. I no només en sentit metafòric, com ja ens imaginem.

#1 rafa, lleida, 04/11/2009 - 16:46

¿ y ?, menudo rollo tiene este, q lo coloquen o le publiquen algo, mas serio y creible claro.
aunque sea con insultos.