Cultura · 23 d'Octubre de 2012. 11:22h.

"Ens governaran els amics d'en Millet?"

A Loquillo li fa "por" la independència

"Ens governaran els amics d'en Millet?"

Loquillo

El cantant Loquillo, en una entrevista a El Periódico, alerta sobre la independència que "les fugides cap endavant no són bones, perquè l'endemà seguirem tenint els mateixos problemes". "Això li ha servit a Mas per tapar les seves vergonyes després de carregar-se l'educació pública i la sanitat", critica.

Per a Loquillo "el problema és l'atur i l'estat social". En aquest sentit es pregunta si "ens governaran els amics de Millet? Quina por, ¿no?". Tot i això, admet que en cas de consulta "no estic en conta que la democràcia s'exerceixi. Si es fa votaré".

"Però no puc confiar en una classe política que en tres legislatures ha dilapidat el capital de Catalunya. I durant anys aquí hi ha hagut bons i dolents, ajudes a uns i no a altres; s'ha apuntat contra gent com Sabino per ser de Ciutadans. Si hi hagués un discurs integrador potser molta gent s'ho pensaria", conclou.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#90 Jairo, L'Hospitalet de Llobregat, 25/10/2012 - 14:53

Aquest senyor és un impresentable. A la transició anava de divo i ara es treu la careta i es descobreix. Un lerrouxista.

#89 Sansito, Barcelona, 24/10/2012 - 12:53

Pot ser en part és veritat, però que vols que et digui prefereixo no seguir pagant la festa als espanyols. El Millet està desacreditat, tant que no pot sortir al carrer. També recolzes a la CE ? Creus que l'Estat espanyol és un Estat democràtic ?

#88 cano86, sant feliu ll, 24/10/2012 - 10:11

Eres un grande loquillo, por tu música y por ti opinión respecto a este tema!! viva loquillo!!

#86 carles, gandesa, 24/10/2012 - 08:58

sempre ha fet el mateix discurs contra els catalans , sota la bandera del PSOE.
en fin , i ara viu al Pais Vasc , renegant del seu passat.
no se si podra vota!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#85 Francesc, Badalona, 24/10/2012 - 07:49

Sr. Loquillo. Ens governarà qui vulgui el poble en les primeres eleccions. Ara només votem per poder fer el referèndum i preguntar al poble, cosa que als unionistes us posa molt nerviosos.