Publicitat
Cultura · 8 de Desembre de 2021. 09:59h.

Error fatal de diagnòstic amb Pau Riba

El cantautor revela que té càncer després que la doctora de capçalera apuntes durant sis mesos que patia "dolor psicosomàtic"

Error fatal de diagnòstic amb Pau Riba

El cantautor Pau Riba ha anunciat a les seves xarxes socials que pateix càncer de pàncrees. A través d'un comunicat el músic ha explicat que ha viscut un error de diagnòstic. "Després de 6 mesos adoloridíssim i amb la Dra de capçalera apuntant erròniament a dolor psicosomàtic, a l'octubre vaig aconseguir per fi ser hospitalitzat amb un diagnòstic de càncer de pàncrees", ha manifestat.

Ha informat que "no pot ser extirpat, diuen, ara com ara i tal com està, vas tard". "Si, ja m'aneu comentant que em veieu molt prim, per més que menjo tot seguint escrupoloses pautes dietètiques, però perdo un parell de quilos setmanals", ha afegit.

Pau Riba va néixer a Palma el 7 d'agost de 1948. L'artista va iniciar la seva obra a mitjans dels anys 60 i el seu doble disc Dioptria va ser escollit el millor disc en català del segle XX per la revista Enderrock.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#27 David, FOLGUEROLES, 09/12/2021 - 11:59

Es que esa doctora de cabecera se debió formar en la facultad de medicina de la universidad de Vic.

#26 pepe, andorra, 09/12/2021 - 11:03

lo normal cuando desviás dinero de servicios públicos esenciales a clientelas y pesebres lingüísticos varios......Al final, ni sanidad, ni carreteras, ni educacion ni justicia, eso si, lo q funciona de forma magnifica es hacienda y las diversas agencias tributarias de las taifas de España. Record de recaudación en España en 2020, q curioso....

#25 electra, Barcelona, 09/12/2021 - 08:58

Això és terrible, per que no el va derivar a un especialista? ,Al Clínic al meu marit amb un còlic nefritic li van diacnosticar dolor muscular, tenia dolor al costat i vomits. Un reumatòleg amic no s'ho va creure i el va enviar a fer un TAC. CDC (JxCAT) HA DESTRUIT LA SANITAT CTALANA.

#24 Un vallesà..., A prop de BCN, 09/12/2021 - 08:12

Fa uns anys es va destapar un niu de corrupció a la sanitat catalana. Només dic això. Qui vulgui saber més, que miri per la xarxa. N'hi ha per a vellugar-hi cadires. Trist. Tot molt, molt trist el que li ha passat a aquest senyor. Potser va ser un error de la metgessa i ja està. O potser...

#23 Pepón, Bcn, 08/12/2021 - 23:40

Solo un 10% de los tumores del cancer exocrino de páncreas puede ser extirpado, y aun así la recidiva es muy común. Es quizás el peor cáncer que te puede tocar. Una mierda