Publicitat
Cultura · 21 de Juliol de 2013. 13:19h.

Escobar reivindica el "Y viva España" a Catalunya

L'autor recorda que "no l'he tret del meu repertori ni un sol cop"

Escobar reivindica el "Y viva España" a Catalunya

Escobar

El cantant Manolo Escobar, autor de hits folclòrics com ara 'Mi carro' o 'Y Viva Espanya' ha declarat en una entrevista a El Periódico la seva fidelitat a aquesta darrera cançó. Preguntat pel diari sobre si "amb la moguda que hi ha a Catalunya, s'atreviria a cantar el 'Y Viva España'", Escobar respon que "és clar".

"¿Per què no? Hi ha cinc cançons, entre elles aquesta, que no he tret del meu repertori ni una sola vegada. Tampoc a Catalunya", explica el músic, a més de deixar clar que "mai" ha tingut cap problema per cantar-la. El cantant també deixa clar el seu amor pel Barça i porta sempre a la jauqeta l'escut del club.

Preguntat sobre el dret d'autodeterminació, contesta que "sóc del partit escobarista. Prefereixo no ficar-m’hi. Si visqués com ho vaig fer en aquesta Catalunya que estimo tant, qualsevol cosa que digués estaria a les portades dels diaris".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#26 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 24/07/2013 - 16:40

Ala meva mare le agradaba Manolo Escobar , al meu fill li agrada molt Manolo Escobar . Ami me agrada Manolo Escobar escoltar--lo LO que no me agrada esque la LLengua Castellana sigui Oficial cuan tinguen el Nostra ESTAT PROPI Com altres si volem Aixo mai En català

#25 Pep, Berga, 22/07/2013 - 11:40

Això no és notícia....

http://blogs.laxarxa.com/latarda/2013/05/24/manolo-escobar-en-una-catalunya-independent-tocaria-que-viva-espana/

#24 DUI, catalunya, 22/07/2013 - 10:42

Per mi com si vol cantar el cara el sol.Aquesta momia espanyola ja no te res a fer a catalunya,va vindre mort d gana i gracies al nostre pais es va fer d`or....tindria q donar gracies a catalunya

#23 Cansat, Catalunya, 22/07/2013 - 10:38

Aquesta mòmia del passat, no te clientela on vendre el seu franquisme.
No s'adona, que la immigració que avui talla el bacallà a Catalunya, són gent que procedents de tots els continents, es fan del Barça i moltíssimss d'ells parlen Català.
A més, són invulnerables a la manipulació espanyola.

#23.1 Ciudadano X, Barçalona Qatar Foundation, 22/07/2013 - 15:32

El mantra en el franquismo era Dios, España y Real Madrid. En la Cataluña actual es Cataluña, catalán y Barça. Qué triste, los nuevos franquistas. Me da una uaaaaahhhh pereza estos temas, qué monótonos, predecibles y aburridos sois los independentistas.

#22 Al-Turtosí, Tortosa, 22/07/2013 - 08:28

Pot cantar la merda de cançons que vulgue.