Publicitat
Cultura · 11 de Juny de 2021. 12:55h.

"Espanya és de puta mare"

James Rhodes, pianista: "Anglaterra és cara, bruta i racista"

"Espanya és de puta mare"

El pianista James Rhodes ha assegurat en una entrevista a La Contra de La Vanguardia que "com a país Espanya és de puta mare". "Tens de tot i el ritme de vida, la gent, sempre estan amb els braços oberts. Per a mi és flipant, inspiradora: aquí tinc el que vull i molt més", ha destacat.

Rhodes, a qui el Govern espanyol li va concedir la nacionalitat per ser "símbol de la nova Espanya", ha explicat "he viscut tota la meva vida a Anglaterra" i, segons ha dit, "és cara, bruta i racista". "Comparat amb Londres, això és la meva Disneylàndia. Aquí tot és senzill", ha sentenciat.

Finalment, el pianista ha afirmat que aquí "tot és millor". "Políticament a Espanya estem fotuts, però igual que a Anglaterra, Alemanya, els EUA... Com a tot arreu", ha al·legat.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Miki, Tortosa, 12/06/2021 - 22:53

Aquí seremos muy limpios y tendremos luz pero ellos siguen siendo una potencia y España juega en 2 B.

#14 Tots tenen un xic de raó, Chez Titole, 11/06/2021 - 17:55

Deixant de banda que aquest home tingui una opinió concreta per haver rebut favors, cal dir que afora no estaquen gossos amb llangonissa. Res és perfecte i actualment el nivell dels polítics arreu és tambè molt baix, tot i que aquí els guanyem en quantitat i en cara dura.

#13 Pete Townshend, Notlob, 11/06/2021 - 17:52

No ha de ser de p… mare quan et van passar devant de tota la gent que ve aquí a buscar-se la vida i que porta anys desitjant obtenir la nacionalitat espanyola?

I tot per ser el palmero del mascle alfa de Podemos,i elfanboy cursi nº1 del partit.

A aquest pas acabarem tenint més categoríes socials a Espanya que a la Índia.

#12 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 11/06/2021 - 17:47

Asi ha sido hasta ahora James, pero pero pero la delincuencia organizada infiltrada en la politica( Pujol , Eres, Kitchen, Open Arms, Separatistas, etc) estan a punto de cargarselo todo. Lo de las Islas no hay que ser muy masoca para ver que es asinnnnn.
Buienvenido ciudadano James ¡!¡.

#11 Flanagan , Tabarnia City, 11/06/2021 - 16:57

Políticamente estamos en el pozo por un presidente que le da alas a los separatistas por mantener el puesto aunque eso es temporal pero si,España es de puta madre.