Publicitat
Cultura · 13 de Novembre de 2013. 23:10h.

Espriu, amb veu pròpia

Editen un disc amb gravacions inèdites de l'autor de 'La pell de brau'

Espriu, amb veu pròpia

Salvador Espriu, en una imatge d'arxiu. (Foto: gencat.cat)

La discogràfica Picap presenta aquest dijous un disc amb algunes gravacions inèdites de Salvador Espriu. Al CD s'hi poden trobar poemes enregistrats per l'autor de La pell de brau al 1965, i que van ser editats en un EP de l'època per Edigsa.

A aquests textos s'han incorporat en aquesta nova obra poemes de Bertomeu Rosselló-Pòrcel, gravats en la veu d'Espriu, però que mai no van ser publicats. La descoberta d'aquest material inèdit, segons ha indicat l'editora del disc, es va produir després de l'adquisició del fons de catàleg d'Edigsa.

Ara, Picap treu al carrer Em pròpia veu, que combina els poemes propis recitats per Espriu al 1965 i l'enregistrament que va fer dels poemes de Rosselló-Pòrcel, però que no van sortir a la llum.

La nova producció discogràfica ha consistit en "espaiar la veu i posar-hi música inèdita, feina excel·lent de composició i de producció que anat a càrrec de Toni Xuclà". "A la recta final del centenari dels dos grans poetes podem publicar aquest àlbum que és una autèntica joia artística i un document inèdit de gran valor cultural", ha remarcat l'editora en un comunicat.

Al CD s'adjunten els poemes i escrits de presentació a càrrec de l'escriptor Sebastià Alzamora; del director de teatre Joan Ollé, i del director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat