Publicitat

Un professor de la UAB veu "guerra freda" entre Espanya i Catalunya

El professor de la UAB i la UPC, Joan Fonollosa, ha afirmat que "no ens enganyem, estem en guerra. El que passa és que no és una guerra d'estil tradicional, és una guerra freda". Tot i això, ha descartat que Espanya enviï l'Exèrcit a Catalunya: "la solució militar ja no és possible i, per tant, han de fer una altra cosa".

Fonollosa, durant un debat amb Damià del Clot a la fira Estelània d'Arenys de Munt, ha exposat que "tots aquests episodis del finançament de la Generalitat, les pentinades fiscals i trenta mil coses que estan passant contínuament són una manera de fer la guerra. És l'única cosa que saben fer els espanyols".

L'autor del llibre Espanya explicada als catalans (Duxelm) ha assenyalat que "si tu mires la història de Sud-Amèrica al segle XIX, estan fent el mateix". "Amb 200 anys no han après res", ha reblat.

Finalment, Joan Fonollosa ha lamentat que "la llei per als espanyols és essencialment les instruccions que el qui mana dóna a qui és manat" i per explicar el que és la llei per als espanyols ha fet referència a la frase: "al amigo, trato de amigo; al enemigo, trato de enemigo; y al indiferente, la legislación vigente".

Joan Fonollosa, amb Damià del Clot
Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#39 BEJOTA, BCN, 26/11/2013 - 17:30

GUERRA QUE PERDERÁN ELS TRENCAPATRIES PERQUE NO HI CAP RAÓ OBJECTIVA PER FER TROÇOS L'ESTAT I MOLT A PERDRE.

#39.1 BEJOTA, BCN, 02/12/2013 - 20:52

MADRID, 4 Nov. (EUROPA PRESS) -

El presidente del Consejo Europeo, Herman Van Rompuy, ha lanzado un mensaje a las autoridades escocesas, catalanas y flamencas que propugnan celebrar un referéndum sobre su independencia, señalando que "nadie obtendrá nada del separatismo".#38 Joanito, Sepúlveda, 26/11/2013 - 17:25

Mira que si se calienta la guerra...¿ qué vas a hacer ?

#38.1 Josep, Lleida, 27/11/2013 - 15:09

Que fareu vosaltres sense els nazis alemanys i els feixistes italians? Portareu la cabra i treureu la navalla de quillo de ghetto? Ja no feu cap por, només feu fàstic i vergonya aliena.

#36 Francisco Javier, USA, 26/11/2013 - 17:18

Ostras, ¿yo también soy tan malvado como pinta este señor? ¡Pero si yo he estudiado en la UPC, y nunca me he metido con nadie!!! Si lo dice un profesor tendrá razón... :( Ahora mismo voy a entregarme a la oficina del sheriff aquí en Massachusetts, a que me encierren por español... :(

#35 El azote de los necios, Barcelona, España, 26/11/2013 - 16:11

A este tipo lo tendrían que meter en la cárcel por difundir ideología del odio y de la violencia..... no quiere el señor Homs que no se banalice el nazismo, pues la difusión de la violencia y el odio gratuito, tampoco..... coherencia y menos falacia separatista.

#34 ccc, bcn, 26/11/2013 - 15:17

es van invetar q som una col3lonia i ara això de la guerra fresa, qualsevol dia diràn q la gent de la resta d'Espanya te banyes i cua i us ho creureu
#34.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 26/11/2013 - 19:34

No,
la majoria d'espanyols no tenen ni idea del que es cou a Catalunya, es deixen manipular per la caverna, que sí que ens ven als catalans com uns dimonis amb cua i banyes, i es formen opinions incorrectes.
El govern central sí que té cua i banyes al negar els nostres drets bàsics deliberadament