Cultura · 19 de Gener de 2011. 12:52h.

Estudien "accions legals" contra Joel Joan

Un membre de l'Acadèmia marxa "traït i apunyalat"

Estudien "accions legals" contra Joel Joan

Joel Joan, durant la gala

El president de produccions Kaplan, Salomon Schang, en una entrevista a El món a RAC 1, ha confessat que "estic emprenyat i em sento impotent". "Des de la setmana passada un personatge anònim, un psicòpata, es va dedicar a enviar a l'Acadèmia del Cinema Català uns anònims on deia que nosaltres havíem comprat uns vots en els Premis Gaudí", denuncia.
 
"Va començar a enviar a l'Acadèmia uns mails falsificats donant-los forma com si fossin mails de Produccions Kaplan. L'Acadèmia va decidir no explicar-me, van callar, fins que aquest psicòpata va començar a enviar-li als mitjans", relata.
 
"El problema és que qui ha mentit i ha enganyat ha estat l'Academia. Qui rep les amenaces abans de la gala dels Premis Gaudí i no va a la policia és l'Acadèmia", ha afegit, a més d'indicar que "és desafortunat que Joel Joan no em digui res. No se li pot donar veracitat a les amenaces d'un anònim. No es pot qüestionar la integritat i el nom d'un membre de l'Acadèmia per un anònim".
 
En aquest sentit ha anunciat que "estem estudiant les accions legals que convinguin contra l'Acadèmia i contra Joel Joan". "Marxo perquè mentre existeixi aquesta junta directiva jo no puc seguir. És una junta que m'ha mentit, m'ha traït i m'ha apunyalat", ha lamentat.
 
"Els membres de la junta directiva de l'Acadèmia es van asseure amb mi per dir-me que tenien moltes pressions de la Generalitat i de TV3 perquè marxéssim de l'Acadèmia perquè no podia ser que en una gala de TV3 es colessin pel·lícules que no eren producció de TV3", ha criticat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 camarerol!!!, bcn, 20/01/2011 - 21:34

Hey camarerol, póngame lo mismo que a Joel.

#11 carracuca, barcelona ESPAÑA, 20/01/2011 - 17:45

para el de rubí, venga hombre, ¿que esperáis para proclamar ya la independencia?, si a la que apareciera la cabra de la LEGION por la diagonal seguro que saliais corriendo como gallinas, empezando por este saltimbanqui de la foto. Dejar ya de haceros pajas mentales con esa chorrada, sueño imposible

#10 Rafel de Rubí, Rubí (Països Catalans), 20/01/2011 - 15:21

Endavant Joel, endavant cap al nostre alliberament d'un país que ens colonitza, ens oprimeix i ens roba. Aquest país malvat és el tercermundista i cavernícola anomenat Ecs-pana. Quin fàstic !!!!. INDEPENDÈNCIA per a la nostra única Nació. Fora cavernícoles ecs- panols

#9 iñigo, salou, 20/01/2011 - 14:56

Horror ¡¡¡ si es nuestro libertador ¡¡¡

#8 SV, Vilafranca del Penedès, 20/01/2011 - 14:48

Quina mala olor aquest sr.no fos cas que li hagi agafat una rabieta per no tenir els guardons esperats....

La llegenda de l?innombrable
Direcció i guió: Salomón Shang. (Espanya, 2009). 125 min. Amb Clara Galí i Toni Corvillo.

Quina casualitat,no?