Publicitat
Cultura · 26 de Juny de 2012. 22:02h.

Fusió editorial

Angle Editorial i Cossetània Edicions es converteixen en 9 Grup Editorial

Fusió editorial

Una imatge de llibres dels dos grups fusionats

Angle Editorial i Cossetània Edicions han anunciat la seva fusió per "enfortir-se i afrontar de forma conjunta els reptes de futur". A partir d'ara ambdues editorials es converteixen en 9 Grup Editorial, dirigida per Jordi Ferré.

Les dues empreses ja treballaven de manera conjunta des del 2008 tot impulsant diferents projectes. La nova editorial gestionarà els segells Angle Editorial i Cossetània Edicions en català, i els dos segells en castellà Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones.

Els dos segells continuaran "existint i seguiran mantenint el seu caràcter propi". "La complementarietat dels catàlegs és molt clara, de manera que facilita el nou plantejament de futur", han remarcat.

La nova editorial es converteix en el "segon grup editorial pel que fa a títols publicats en català, amb prop de 150 títols anuals, excloent-ne editorials de llibres de text". El fons editorial suma més de 1.500 títols i el volum de venda a PVP dels segells de 9 Grup Editorial és de "4,5 milions d'euros, segons xifres del 2011".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat