Cultura · 27 d'Abril de 2013. 21:47h.

García Prieto anuncia que es retira

"Seguiré un parell d'anys més, però he de deixar pas a la joventut"

El president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, ha anunciat, durant la Fira d'Abril catalana i en declaracions a e-notícies, la intenció de retirar-se per deixar pas a les noves generacions i iniciar "una canvi total".

"Un parell d'anys més i he de deixar-pas a la joventut", ha indicat. Malgrat això, va deixar clar que aquesta mateixa joventut "dona suport a que jo segueixi. Per tant, he d'estar amb ells". García Prieto considera que "ha arribat el moment perquè cal donar-li un canvi total a la junta".

No obstant això, va deixar clar que "jo seguiré implicat en el tema. Però he de deixar pas a la joventut". La figura de García Prieto, així com les subvencions públiques rebudes per la FECAC, han estat tradicional motiu de polèmica.

Garcia Prieto, amb Navarro, durant la Feria
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL , 28/04/2013 - 20:14

García Prieto ..Marxa i no tornis mai més i te emportes LA Feria de Abril amb tu es una rruina per Catalunya . No la Volem pas porta molt gasto public

#10 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 28/04/2013 - 13:59

COVARD Cuan es diu algu es fa al moment hosigui marxa ara vete ya no te volem més . PROU PAGAR LA FERIA DE ABRIL DE BARCELONA amb Diners Publics de tots els catalans Per culpa dela Feria san de Tancar algun SERVEIS DE URGENCIA DE NIT Per pagar LA FERIA en diners publics nostres

#9 Catalunya no es això!, Catalunya lliure d'aixo, 28/04/2013 - 12:41

Si tireu d'hemeroteca porta anys i anys vivin de la mamella pública i anys i anys dien que es retira. Quin vergonya per Catalunya que seguim potenciant coses com aquestes i gairebe amagant-nos dels nostres trets diferencials. I quina vergonya que Trias segueixi subvencionant i impulsant coses aixi.

#8 Joan, Barcelona, 28/04/2013 - 10:58

Personatge obscur, que ha sabut posar-se a la butxaca, a parts iguals, polítics de CiU i PSC, subvencions i favors. I que ha tingut l'habilitat de disfressar de festa tradicional andalusa un negoci rodó amb els diners de les administracions, és a dir de tots.

#7 Bernat, Barcelona, 28/04/2013 - 10:51

Aquest xupòpter ja és hora que foti el camp i que deixen de subvencionar una feria per inadaptats i no integrats que no volen parlar en català. Ja està bé de llençar diners en coses inútils. Si volen feria que se la paguin o que se'n vagin a Sevilla.