Publicitat
Cultura · 13 de Març de 2014. 13:41h.

Gerard Quintana: "estic fart del nacionalisme espanyol"

"Espanya s’ha anat empobrint moralment i política"

Gerard Quintana: "estic fart del nacionalisme espanyol"

Gerard Quintana

El músic Gerard Quintana, en una entrevista a Quadern d'El País, lamenta que Espanya "és un país que s’ha anat empobrint moralment i política. Hi ha més pobres i rics que mai, però Belén Esteban signa un llibre i les cues són enormes. No veig que Espanya tingui, no ja un projecte engrescador, sinó simplement un projecte”.

Pel que fa a Catalunya, considera que “aquí tenim un projecte il·lusionant, però s’ha de vigilar. Quan vaig parlar amb Loquillo per convidar-lo al concert del Camp Nou, li vaig parlar de llibertat. Ell no s’hi va apuntar, però l’endemà, quan vaig sentir alguns dir que en una Catalunya independent només hi hauria un idioma, vaig pensar que la llibertat tampoc no és això”.

Quintana, d'altra banda, destaca que "la qüestió és que no sóc patriota, sóc de la generació de la Polla Records. Sóc sobiranista, no nacionalista. Amb Espanya segrestada pel franquisme i el feixisme no podem fer-hi res". "Creia en la Espanya de les autonomies, però amb el temps m’he adonat que la cultura espanyola era només la castellana, que la resta n’estaven expulsades. És una estafa també de l’esquerra espanyola. Estic fart del nacionalisme espanyol. Jo sento que m’han fet fora, no que vull marxar", sentencia.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#52 BEJOTA, BCN, 25/03/2014 - 18:38

Economista Richard Onsés:"La secessió de Catalunya podria suposar una caiguda del seu PIB de fins al 30% i generar un conflicte armat amb atemptats terroristes".


#52.1 BEJOTA, BCN, 25/03/2014 - 18:40

GERARD:QUÈ LI HAN FET ELS CLIENTS DE'L 60% DE MERCAT CATALÀ (INCLÓS LA BANCA) ARREU DE L'ESTAT ?

#51 Amadeus, Bcn, 14/03/2014 - 11:53

Es patético lo que tiene que decir este personaje para seguir viviendo del momio de las subvenciones y que lo contraten en las fiestas de los pueblos ...

#50 Saprissa, Sants, 14/03/2014 - 09:47

crec q la clau de aquest procés és la última frase "sento q m'han fet fora,no q vull marxar".

#49 Calimero, Barcelona, 14/03/2014 - 07:54

Otro que tiene hambre... Por ahí vi un poster de algun concierto y habrá chupado algun dinerillo y ya se sabe que hay que devolver el favor... Por cierto Gerardo, luces muy desmejorado. las bolsas en los ojos ya compiten con tu labio inferior a ver quien llega primero a la barbilla.

#48 palker, borregolandia, 14/03/2014 - 00:07

¿en serio? A ver majete dices pensaba que... ahora pienso que.... creia pero ahora creo. Me gustaba el estado autonómico.
NI tienes criterio ni lo has tenido nunca. Hazme caso deja lo que te estes metiendo que vaya batiburrillo mental que gastas majo. Asi nos va, quina colla Deu meu