Publicitat
Cultura · 21 de Setembre de 2011. 19:15h.

Gerard Quintana: "ha arribat el moment de mullar-se"

"Rubalcaba i Rajoy formen una idea d’Espanya que parteix d’una transició tramposa"

Gerard Quintana: "ha arribat el moment de mullar-se"

Gerard Quintana, en una imatge d'arxiu. (Foto: sopadecabra.net)

El líder del grup musical Sopa de Cabra, Gerard Quintana, ha dit que "és el moment de mullar-se. En el concert vaig dir que venien temps amb barba, i tothom va interpretar que ho deia per Mariano Rajoy, el candidat del PP. Però Alfredo Pérez Rubalcaba, el candidat del PSOE, també té barba".

"Tots dos formen una idea d’Espanya que parteix d’una transició tramposa. Estem en un moment d’involució i jo no puc ser un florero més. No deixaré de ser qui sóc. Si no t’agrada el meu nas, no me l’operaré per ser més guapo", ha indicat en una entrevista a la revista Enderrock. "Prefereixo dir el que penso que disfressar-me de toia", ha afegit.

El músic ha carregat contra un determinat sector del periodistes a qui ha titllat de "subvencionats". "Però hi ha crítics per a qui la música és com un ram de flors en un gerro o una camisa que pots canviar-te depenent d’on bufi el vent. Carregar-se Marley o Led Zeppelin perquè resulta que estan caducs és una postura de frívola modernitat, que entén la música com una mercaderia i poca cosa més".

"Si Barcelona no tingués aquesta mena de periodistes musicals, probablement seríem força més cosmopolites i menys provincians. Fixa’t que la majoria d’esdeveniments i festivals que es generen des d’aquest entorn no s’alimenten de res del que es fa aquí", ha reblat.

"Són franquícies sense personalitat -ha seguit-, pròpies d’una colònia i poca cosa més. I cal dir que moltes vegades aquestes actituds les tenen professionals que treballen en mitjans de comunicació com Televisió de Catalunya, cobrant de la Generalitat... Periodistes subvencionats, vaja", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#15 Fran, Llinars, 25/09/2011 - 12:20

Mentre Els Manel trionfen per tota Espanya sent numero 1, aquets ja els hi cal una nova subvencio.

#14 Susón, Barcelona, 22/09/2011 - 23:49

"Subvencionats"? Poc encertat en boca d'aquest artista, que ha anat mantenint imatge durant llargs silencis musicals gràcies a que li han donat peixet els col·legues d'emissores públiques. Favors pagats amb picades d'ull a CiU, pretesament subtils, en cants irònics sobre la Barcelona d'abans

#13 Santiago, Mataró, 22/09/2011 - 16:21

Ya tienes razon Quintana. La constitución es una falsedad que ha permitido la basura de comunidades autónomas identitarias que tenemos ahora. Se tendría que haber partido de cero y por igual con un estado federal. Los que los nacionalistas no querian en su memento por el retrogrado fet diferencial.

#12 Jos, VNG, 22/09/2011 - 13:28

No hi ha res com fer seguidisme del discurs oficial...Fins i tot per aquí hi ha gent que diu que compra o deixa de comprar discs en funció del que digui el cantant...Catalunya, què t'han fet¿?

#11 Un, Barcelona, 22/09/2011 - 12:25

El disc més venut l'any 2010 a Espanya és d'un català, Josep Capdevila (Sergio Dalma). Segurament la majoria de catalans ni s'han assabentat.