Publicitat
Cultura · 19 de Gener de 2017. 19:51h.

Gira europea de Manel

El grup barceloní actuarà a Anglaterra, Irlanda, França, Suïssa, Luxemburg i Alemanya

Gira europea de Manel

El grup barceloní Manel (foto: Manel)

El grup Manel ha anunciat aquest dijous una gira europea que els portarà a actuar a països com Anglaterra, Irlanda, França, Suïssa, Luxemburg i Alemanya durant el proper mes de maig, segons ha informat la banda barcelonina.

Aquest tour per Europa servirà, per altra banda, perquè la banda editi a Alemanya el seu últim àlbum, 'Jo comparteixo', en paral·lel als concerts que oferiran a les ciutats de Munic, Colònia, Hamburg, Berlín i Frankfurt. La gira, a més, suposarà el debut de Manel a França, Irlanda i Luxemburg.

Abans d'iniciar el seu recorregut europeu, Manel farà una gira per les sales catalanes a partir del 25 gener a la sala Razzmatazz de Barcelona, amb les entrades ja esgotades.

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, sigue asi benito, 21/01/2017 - 04:48

Un extraordinari grup catala que ha estat 3 cops numero un en vendas al que alguns denominen ara el catalanofobic estat espanyol, cantant en catala i practicament ignorats pel nostrat ronyisme oficial.

Nomes la merda fa pudor.

#3 Albert Escarré Puig, Barcelona, 20/01/2017 - 20:19

#2

No intentéis comprar entradas para los conciertos del grupo barcelonés MANEL. en TODOS los países que actuarán, hace ya meses que las entradas están agotadas, incluso no hay NI de reventas. ¿ Ánimo, muchacos, que haréis patria.

#2 Carlos, Madrid, 20/01/2017 - 19:44

Muy muy grandes. Tubve el placer de verles en directo en la sala Joy Eslava de Madrid ( pues soy de Madrid ) y solo tengo buena spalabras hacia ellos. Que sigan asi con esa musica. En Madrid siempre sereis muy bien recibidos. En breve nos veremos otra vez.

#1 tm, Gràcia, 19/01/2017 - 22:08

Me n'alegro per vosaltres. Endavant