Publicitat

L'Ajuntament intenta que la Festa Major respecti el descans dels veïns

Gràcia, cívica

Cartell de les festes de Gràcia

El proper 15 d’agost, Gràcia tornarà a acollir la seva Festa Major. El Districte de Gràcia i la Fundació Festa Major de Gràcia han estat treballant conjuntament per oferir, de nou, una festa en bona convivència.

L’objectiu és que tant els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia com els milers de visitants que passen per la Festa puguin viure, en tot el seu esplendor, un dels esdeveniments més importants del programa festiu de tot Catalunya, respectant el descans dels veïns i els guarnits dels carrers.

S’ha dissenyat una festa per a tothom, capaç de conjugar totes les activitats festives amb la vida quotidiana dels veïns i veïnes de Gràcia, respectuosa amb el medi ambient i amb l’espai públic, però sobretot millorant l’accessibilitat i mobilitat de la Festa.

Com cada any, s’ha establert un reforç de la neteja pels dies de festa –especialment aquells que actuen un cop han finalitzat els concerts—perquè la ciutadania pugui gaudir de la Vila de Gràcia a qualsevol hora del dia.

La recollida selectiva de tots els residus torna a ser fonamental. Aquesta comptarà amb el treball conjunt de districte, serveis municipals i organitzadors i programadors de la festa. Només amb la complicitat de tothom, la Festa i els carrers tornaran a ser els grans protagonistes tant de dia com de nit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat