Publicitat
Cultura · 10 de Novembre de 2010. 09:35h.

"He fet desaparèixer Catalunya de la meva vida"

Boadella lamenta "no haver-ho fet fa 20 anys" i veu el públic català "acomplexat i provincià"

"He fet desaparèixer Catalunya de la meva vida"

Boadella, amb Aguirre, en una imatge d'arxiu

El dramaturg Albert Boadella considera, en el suplement universitari Campus d'El Mundo, que "una setmana de dictadura a l'any seria una teràpia. La gent tornaria a valorar les coses. Els polítics són una banda de bandolers que van a l'assalt de l'erari públic" .

"Catalunya ha desaparegut de la meva vida. La he fet desaparèixer. Una regió que diu que no atendrà les resolucions del Tribunal Constitucional està fora d'Espanya. Catalunya m'ha donat la mort civil i he descobert un altre món. Lamento no haver fet això fa 20 anys", critica.

També assegura que "el públic madrileny és espontani, ja sigui en el tràgic o en el còmic. El públic català té una reacció més provinciana, té més complexos sobre el que ha de fer o el que no ha de fer, es mira molt a si mateix. Per a la gent de l'espectacle hi ha públics agraïts i públics pintats, com el català".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#61 asensi, Moncada, 11/11/2010 - 15:26

Ho celebro. Ens hem tret un mort de sobre.
Ves a cercar subvencions per Espanya, pero pensa que seran catalanes perque la resta viu de les subvencions de les Balears, Pais Valencia i el Principat. En Rajoy ha dit que no poden tenir concert economic perque el "Xiringuito España es desmunta" 09230

#60 Josep, barcelona, 11/11/2010 - 12:04

quan penso que vaig còrrer davant els grissos per treure aquest individu de la presó franquista....si fos ara, Albert continuaries gaudint de les delicies de la dreta.

#59 Josep Ma., Terrassa, 11/11/2010 - 09:53

Gràcies Boadella, per deslliurar el nostre país d'un bacteri infecte com tú.
De mica en mica s'anirà depurant Catalunya.

#58 Scalvini, Barcelona, 11/11/2010 - 09:49

El bufón de Catalunya ya es el bufón de España.
He de reconocer que sus declaraciones siempre me hacen reir...es un gran bufón!!!

#57 Terraxa, Terrassa, 11/11/2010 - 08:55

"los catalanes son ladinos y tacaños" "el pueblo madrileño es generoso y abierto", "cuando ves un gallego no sabes si va o viene", "el tradicional gracejo andaluz"..... en Boadella enyora la dictadura... en Paquito, que torni en Paquito, ai, com l'enyora. Sort de l'Espe.