Publicitat
Cultura · 7 de Maig de 2013. 15:19h.

Homs acusa l'Aragó de provocar una "conflictivitat potencial" amb el català

El Govern "no entén" el canvi de denominació per la "bona germandat fronterera"

Homs acusa l'Aragó de provocar una "conflictivitat potencial" amb el català

Homs, durant la roda de premsa

El Govern considera "un element de conflicte potencial" que el govern aragonès canviï la denominació del català que es parla a la zona oriental per l'acrònim Lapao (Llengua Aragonesa Pròpia de l'Àrea Oriental).

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, el portaveu Francesc Homs ha remarcat que l'executiu català "ni entén ni comparteix" la iniciativa del govern que presideix Luisa Fernanda Rudi perquè considera que "és una via que pretén imposar una realitat a través d'una normativa".

Homs ha subratllat que "la realitat és tossuda" així com la "bona germandat fronterera" amb la Franja. Per això, el portaveu considera que és "una forma de distingir-se totalment innecessària".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#24 cualquiera, cualquiera, 08/05/2013 - 07:49

Homs tiene toda la razón del mundo, pero... que lo diga cualquiera menos él, ¿no? ¿hacer distinciones innecesarias, dice? El portavoz del gobierno que prohibió las corridas de toros, pero no las tradicionales de Cataluña, para DISTINGUIR... anda Homs, jubílate. Vais sembrando por ahí...

#23 El budha dice, Hoooooms, 08/05/2013 - 01:05

Hey, pero la independencia si que fomentará la unió! (huy, creo que me he liao)

#21 sauron, Barcelona, 07/05/2013 - 19:43

El conflicto se crea cuando se hace polìtica imperialista (pancatalanismo), se falsea la historia (paisos catalans), se manipula la realidad y se agita el odio contra todo aquel que no defienda el pensamiento único que imponen los políticos catalanes, Aragón ejerce si DERECHO A DECIDIR, ¿o no?

#20 BEJOTA, BCN, 07/05/2013 - 19:20

SR. HOMS: DARRERA DEL "CATALÁ" ESTÁ L'ANEXIÓ DE TERRITORIS FORANIS. "NO WAY "

#19 Xavi, Barcelona, 07/05/2013 - 18:54

Què vol aquesta gent? Seguint aquest camí al final Catalunya només tindrà d?amic al món a Kosovo.