Publicitat
Cultura · 13 de Desembre de 2021. 21:22h.

Indirecta del cantant dels Pets a Aragonès

“Cantar en català als anys 80 tenia tant de futur com demanar un referèndum pactat amb l'Estat”

Indirecta del cantant dels Pets a Aragonès

El cantant del grup Els Pets, Lluís Gavaldà, ha llançat una indirecta al president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant el lliurament de les Creus de Sant Jordi a Barberà del Vallès.

"Vam decidir cantar en català, que en els anys 80 tenia tant de futur com demanar fer un referèndum pactat amb l'Estat espanyol", ha manifestat en referència a l’objectiu principal del president català per a l’actual legislatura.

Per la seva banda, Pere Aragonès ha remarcat que “les Creus de Sant Jordi són un homenatge a tothom qui, d’alguna manera, treballa a favor del bé comú” i n’ha agraït la seva contribució afirmant que “Catalunya és un país millor gràcies al vostre llegat”.

En aquest sentit, Aragonès també ha incidit en el valor incalculable de la seva tasca que esdevé “un referent per la ciutadania catalana i per les noves generacions que volen construir un futur millor”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Capit@n España, Purgandus populus, 16/12/2021 - 08:49

Para algunos si tenia futuro..era eso o trabajar de reponedor en el BonArea porque dudo que en un ámbito mayor que el catalán se hubieran comido algún rosco. con la excusa de promover el catalan se han llegado a subvencionar verdaderos bodrios de la cultureta en música, literatura, periodismo, pintura, etc...

#15 pepe, andorra, 14/12/2021 - 14:45

nombre acorde con la música q hacen.

#14 no soy nadie, esplugues de llobregat, 14/12/2021 - 11:02

Un grupo deprimente, en contenido y estética y que se traían sus propios fans cuando tocaban, por ejemplo, en Esplugues de Llobregat (lo recuerdo). Estos llevan viviendo toda su vida artística de las subvenciones.

#13 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/12/2021 - 09:25

Los Pets arrasaban en las aldeas, las niñas enloquecían con sus ventosidades, los alcaldes sobornaban a los directores de las Caixas para poder traerlos, el resto lo ponía la generalitat: engrescaban a la juventud con el catalàn, que no les falte de ná, ordenó Pujol. No se de que se queja.

#12 Pepón, Bcn, 14/12/2021 - 09:05

Decidieron cantar en catalán porque así se aseguraban la subvención y el público nacionalista que tanto abunda por tractoria. En español estos pedos no se hubieran comido un rosco. Así que menos lobos caperucita.