Cultura · 14 d'Octubre de 2010. 12:49h.

Insten a Arc de Berà a pagar els deutes

Les editorials afectades expliquen que Cultura va intentar evitar el tancament

Insten a Arc de Berà a pagar els deutes

Imatge del web d'Arc de Berà

Les editorials afectades pel tancament d'Arc de Berà insten a "donar una resposta immediata que permeti resoldre el cobrament del deute pendent". En aquest sentit lamenten "la creixent inquietud i preocupació de tots els editors afectats per la manca de solucions ràpides, havent transcorregut més d’un mes dels fets".
 
En aquest sentit expliquen que tenen "constància que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya s’ha mogut activament per mirar d’arbitrar solucions". "Han fet una proposta a l’Arc de Berà per arbitrar una solució en unes condicions financeres molt favorables que permetria el pagament del deute als editors afectats", expliquen.
 
"La Comissió  té constància que l’Arc de Berà no ha donat cap resposta a la proposta de la Generalitat", lamenten. "La Comissió convocarà la setmana vinent una reunió amb tots els editors afectats per decidir conjuntament les accions a emprendre", conclouen.
 
La comissió és integrada per: Eudald Tomasa  (Angle Editorial) Enric Viladot (Viena Editorial), Ton Barnils (Dau), Jordi Ferré (Cossetània), Josep Maria Vall (Dux), Miquel Costabella (Barcino).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat