Publicitat
Cultura · 18 de Gener de 2023. 22:09h.

Intent de boicot al periodista Albert Soler

Partidaris de Pablo Hasel intenten rebentar la presentació del seu darrer llibre

Intent de boicot al periodista Albert Soler

La presentació de l'últim llibre d'Albert Soler, 'Un Botifler en La Villa Y Corte' (Editorial Península), a la llibreria Bernat de Barcelona, ha tingut moments de tensió quan partidaris Pablo Hasel, el raper empresonat a la presó de Lleida, han irromput a l'acte i han proferit crits contra l'autor. L'acte comptava també amb la presència dels periodistes Ramón de España i Victor M. Amela.



Els antifeixistes han retret a Albert Soler la publicació d'un article a El Periódico sobre "la colonoscòpia obre els ulls a Pablo Hasel". El columnista explicava que "Hasel es va negar que li fessin la prova intestinal perquè els agents de policia volien assistir a l'esdeveniment, i això sí que no, que una cosa és que et profanin el cul i una altra tenir espectadors de l'esdeveniment".

Els boicotejadors, amb prou feines dues o tres persones, han estat al final increpats per la resta d'assistents que omplien el local amb crits de "fora" i han hagut d'abandonar la llibreria.

Tot i això, abans d'anar-se'n han proferit crits amenaçadors cap al periodista, com "Albert, vigila". També l'han titllat de "botifler" i "pocavergonya".

captura-de-pantalla-2023-01-18-a-las-22.13.37.png

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 joe, tarragona, 19/01/2023 - 17:10

Que hermosa esta la mossa,se nota que tiene un curro sedentario.

#20 Sergi Sergio, Barcelona, 19/01/2023 - 15:53

Mirar a la pobre enferma de la foto, no hace falta decir nada mas.

#19 Naranjito, Zaragoza, 19/01/2023 - 15:24

Que vayan al bar Cuellar...si tienen cojones. ¡Js,ja,ja,jajota!

#18 Patumeiro, SantPatumet, 19/01/2023 - 13:18

Menudos pedor ros. Sobretodo la niñata esta, q seguro q debe ser una niña de papa (como el Hassel). Todos quieren hacer la revolucion pq se aburrian de su vida burguesa, y encima ejerciendo el mas puro matonismo.

#17 pepe, andorra, 19/01/2023 - 12:55

llamar a estos totalitarios de las nuevas HJ separatistas, antifascistas, es un ejercicio de manipulación impresionante q busca fijar en las mentes a través de la propaganda, q quien no deja hablar a alguien, es antifascista cuando es todo lo contrario. Habría q ver lo q escribirla el autor de esta noticia si alguien hiciese lo mismo a un separata.