Publicitat
Cultura · 7 de Maig de 2009. 17:45h.

Isabel-Clara Simó, guardonada pel seu assaig 'Adéu, Boadella'

L'escriptora ha estat la guanyadora de la darrera edició del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians

Isabel-Clara Simó, guardonada pel seu assaig 'Adéu, Boadella'

Isabel-Clara Simó, en una imatge d'arxiu

L’escriptora Isabel-Clara Simó és la guanyadora de la darrera edició del Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians en el gènere d’assaig per l’obra Adéu, Boadella. Crònica d’una decepció (L’Arquer, 2008). La novel·lista l’ha publicat com a resposta a Adiós, Cataluña. Crónica de amor y de guerra (premi Espasa d’assaig 2007), del director teatral, dramaturg i actor Albert Boadella. Amb una àmplia resposta del públic, Adéu, Boadella ha rebut una bona acollida crítica.
 
Isabel-Clara Simó rep, doncs, per segona vegada el premi d’assaig de la Crítica dels Escriptors Valencians, que ja va obtenir per En legítima defensa (Columna, 2003), a part d’haver-lo aconseguit en el gènere de narrativa per El professor de música (Edicions 62, 2006). L’entrega dels guardons crítics dels autors valencians se celebrarà en un acte a València el divendres 29 de maig, en què també es retrà homenatge al poeta Lluís Alpera. El jurat de l’edició d’enguany el formen els escriptors Xavier Aliaga, Manuel Baixauli, Esperança Camps, Ramon Guillem i Jaume Pérez Montaner.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 amoscaciques, girona, 12/05/2009 - 00:17

Maria(Agramunt): Acomplexat? jajaja no nena no...jo estic molt orgullós de formar part d´Espanya. Els acomplexats sou els q no voleu ser el q sou.

#17 Maria, Agramunt, 11/05/2009 - 14:09

Juan,Si clar un bodrio de premio, Si fos l'equivalent a Madrid seria lo mejor del mundo. Amoscaciques, quina argumentació, si senyor. Acomplexats!!!

#16 Juan, Barna, 10/05/2009 - 20:46

Vaya bódrio de premio (escritores valencianos!¡). Supongo que solo se habrá presentado el libelo de la C. Simó. Dan un premio a un libro escrito por encargo del nacionalismo con el único objeto de vejar a su autor por atreverse a decir ADIOS CATALUÑA.

#15 amoscaciques, girona, 10/05/2009 - 00:44

el subdesenvolupat de lleida i en Pepet...vaia parell de pringats!! i vosaltres quins idiomes sabeu? teniu el graduat escolar o una etiqueta d´anís del mono( o sigui, la foto d´un independentista fumant un porro, clar)? VISCA ESPANYA!

#14 Espanyol= subdesenvolupat, Lleida, 09/05/2009 - 17:04

Com rabien els immigrants,xarnegos, colons i altra fauna subdesenvolupada.. és normal que aquets bàrbars sentin enveja de la sra simó, ella sap llegir i escriure i segur que és trilingüe,en canvi ells són analfabets i no saben parlar ni la seva llengua