Cultura · 18 d'Octubre de 2011. 09:18h.

Isabel-Clara Simó qüestiona Carretero

L'escriptora pregunta si "algú entén la trajectòria" del líder de Reagrupament

Isabel-Clara Simó qüestiona Carretero

Isabel-Clara Simó amb altres dirigents de Solidaritat quan Laporta encara n'era el líder

La columnista de l'Avui i dirigent de Solidaritat, Isabel-Clara Simó, en un article d'opinió titulat Misteris es fa diverses preguntes com ara si "algú entén la trajectòria del senyor Carretero?", líder de Reagrupament.cat.

D'altres misteris de Simó són "com s'ho fa Màrius Serra per ser a tot arreu. O és un treballador infatigable, o té un clon. O totes dues coses. L'admirat i aplaudit Sergi Pàmies també és un habitual de diversos mitjans. De vegades, però, sobta que parli com un aristòcrata".

"Algú sap per què Fernando Alonso és tan famós? Per què és notícia gairebé cada dia? Algú té la llista dels seus mèrits? No crec que sigui per la seva peculiar depilació de celles. Ni per les curses guanyades…", ironitza.

"Per què, essent en aquests moments, la literatura catalana notícia arreu del món, algunes llibreries mai no exhibeixen llibres en català als seus aparadors? Què s'ha fet dels anuncis de laca de Penélope Cruz? És veritat, com diuen, que és tan obedient a la seva parella, i que l'actual li ha dit que això de les laques i els xampús no té glamur?"

"Per què dissabtes i diumenges TV3, tan sensacional en molts aspectes, ens martiritza amb curses de cotxes i de motos tot el sant dia?", afegeix. "Com és que s'ha esborrat el somriure de burla de moltes, moltíssimes cares quan els parles d'independència?".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 Miguel, Ovieu, 18/10/2011 - 21:21

¡Qué ha hecho Alonso, dice! DOS CAMPEONATOS DEL MUNDO DE F1, señora .

#23 don berrinche, Figueres, 18/10/2011 - 20:46

Alguien sabe quien es la rubia de la foto.

#22 pepito, barcelona, 18/10/2011 - 19:26

¿Esos de la foto son todo el partido o falta el gato.?¿eso de SI que es? ¿sinverguenzas inútiles? si alguein pudera hacer la cuenta de todo el dinero público en subvenciones que se han llevado los de la foto, se nos caeria el alma al suelo.....

#20 Itaca, Girona, 18/10/2011 - 16:20

Aquesta no li va sortir bé la jugada i falten garrofes com a totes les cases ,eh noia ?? Va maca que ja tens una edat per anar foten el ridícul

#19 LLUC, TRAJECTÒRIES, 18/10/2011 - 15:48

Aquesta "doneta subvencionada" que ha passat pel PSC, per CiU, per ERC, per ER, per E, per Solidaritat, per Laporta SA i per Uzbekistán, vol donar lliçons de trajectòria ?