Cultura · 18 de Setembre de 2012. 11:55h.

Jaume Cabré: "serem independents"

L'escriptor augura que "no trigarem gaire"

Jaume Cabré: "serem independents"

Jaume Cabré

L'escriptor Jaume Cabré, en declaracions a 'El món a RAC1', ha assegurat que "serem independents i no trigarem gaire". "Ara convé unitat. Cal dir als partits que han de ser generosos, que no es pensin que el món són les batalles que tenen dins del Parlament", alerta.

Cabré ha remarcat que "tenim pressa, penseu que ja hem madurat. La societat catalana ja ha madurat”. "Convé un full de ruta nítid en el qual tots ens posem d’acord encara que no estiguem d'acord en tots els temes. És una fórmula difícil, però em sembla que necessària", ha indicat.

Sobre si haurem d'esperar 10 anys per llegir la seva nova novel·la, ha reconegut que “sí, i tant! Home, és clar! És difícil que sigui menys temps. Pot ser que escrigui alguna cosa que reclami menys temps però si és una novel·la, pot passar molt de temps”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#10 Mercè, Barcelona, 19/09/2012 - 11:46

Crec que "Jo confesso" és una de les millors novel.les que he llegit . Sento tritesa pels comentaris expressats, només demostren ignorància, manca d'equanimitat, enveja i totalitarisme cec. Sortosament, qui escriu així i als medis digitals és una minoria que només se sent valenta en l'anonimat.

#9 trescci, bcn, 19/09/2012 - 09:32

És curiòs com el feixisme español ataca tot allò que sigui cultura ctalana... la seva cultura es resumeix en "muerte a la inteligencia! viva la muerte!" del genocida Millàn Astray

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/09/2012 - 20:01

¡Si lo dice este novelista debe ser verdad! Tendrán que correr las multinacionales de la química que vinieron a España y residen aquí. Y Pinturas Titán, que tiene aquí su fábrica para vender en España. Y Akzo Nobel, que fabrica pinturas en Barcelona y tiene el almacén de distribución en Zaragoza.

#7 Carrasclet, Girona, 18/09/2012 - 19:15

Que ningú se m'emprenyi, però "Jo confesso" la vaig començar a llegir i no vaig passar de la pag. 100 perquè em va avorrir molt. No obstant recomano un altra novel·la d'en cabré que es diu "Senyoría" és una meravella. I d'altra banda jo també estic totalment d'acord amb tot el que ha dit en Cabré

#6 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 18/09/2012 - 15:59

Per molts anys senyor Cabré.
Encara no he comprat el llibre Jo confesso, però he retrobat els primers llibres que va escriure. Precisament ara estic ampliant la biblioteca i els estic classificant.
El vaig saludar a Frankfurt. I ara el torno a felicitar per les seves paraules. Llibertat per Cat.