Publicitat
Cultura · 25 de Juliol de 2014. 13:55h.

"Jo li vaig aconseguir les dues feines que va tenir"

L'expresident de la FECAC diu que la Generalitat li permetia endollar amics "sense oposicions ni res"

"Jo li vaig aconseguir les dues feines que va tenir"

García-Prieto

L'empresari i expresident de la FECAC, Francisco García Prieto, que acudirà dilluns que ve a la fiscalia per respondre pels comptes de la Fira d'Abril de Barcelona, ha revelat a Economia Digital noves irregularitats. Assegura que els que l'acusen de corrupció tenen molt a agrair pels endolls que els ha facilitat.

"Miguel Terrino (un dels acusadors) hauria de callar perquè jo li vaig aconseguir les dues feines que va tenir: la primera a la conselleria de Benestar de la Generalitat quan governava Jordi Pujol (CiU). I la segona a l'Ajuntament de Badalona quan governava Maite Arqué (PSC)", explica.

L'empresari explica que quan els socialistes van perdre l'Ajuntament de Badalona (Barcelona) per mitjà de Xavier García Albiol (PP), Terrino va perdre el càrrec de confiança i va haver de tornar a la Generalitat, on tenia plaça fixa.

"El vaig ficar perquè ell era portaveu i president adjunt. I ningú no li va demanar que fes una oposició ni res", assegura García Prieto. "A més li vam pagar amb diners de la fira la seva operació en una clínica privada que va costar 2,3 milions de pessetes", afegeix García Prieto que també assegura que va pagar el casament de Terrino amb fons de la festa, els ingressos dels quals depenen en un 50% d'ajuts públics.

L'empresari assegura que els polítics li donaven els càrrecs "per ser qui era". García Prieto va rebre subvencions de fins a 260.000 euros per edició de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i la Junta d'Andalusia per celebrar la Fira d'Abril.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Laura, Barcelona, 26/07/2014 - 18:25

I no oblidem que la seva pròpia filla treballa a la Diputació de Barcelona

#10 Massana, Berga, 26/07/2014 - 13:30

Així és com és fan les coses a casa nostre.
"choriceando" i a sobre fent ostentació de la gran habilitat pel "choriceo".

#9 Santiago, Mataró, 26/07/2014 - 10:14

Vaya personaje este también al igual que Justo Molinero y toda la patulea andaluza que se ha dedicado en Cataluña a tapar las tropelías o lavado de cerebro a los ciudadanos por parte del nacionalismo con mentiras, a cambio del enriquecimiento propio y la corrupción por doquier. Sinvergüenzas !!.

#8 DaniD, Barcelona vol JUSTICIA, PROGRÉS I PAU, 25/07/2014 - 23:55

CiU en la Generalitat desde 1980 (con nefasto intermedio del Tripartit): se han colocado a dedo miles de conocidos (que desplumaron las arcas públicas). Y otro tanto en ayuntamientos de Ciu, PSC, ERC...

La dictadura franquista robó lo suyo, pero ni pidió perdón ni devolvió. Estos harán lo mismo...

#5 ccc, bcn, 25/07/2014 - 19:29

aquest no s'havia fet sobiranista'