Cultura · 19 de Gener de 2009. 09:08h.

Joel Joan es fa gran

El president de la Acadèmia del Cinema Català rebutja ser una icona de l'independentisme

Joel Joan es fa gran

Joel Joan

El president de l'Acadèmia del Cinema Català, Joel  Joan, ha manifestat en una entrevista a 'La Contra' de La Vanguardia que "ja no porto bé" ser una icona de l'independentisme. "Vaig pensar, ingènuament, que podia ajudar a canviar les coses. Que podia empènyer. Avui ja sé que no. Això dependrà de La Caixa, dels dels diners... Estic decebut. M'ha ferit gent que aprecio: els catalans som llops per als catalans. ¡He fet un mal negoci!", explica.

Joel Joan, que reconeix que li hagués agradat "ser la megaestrella més desitjada i cotitzada del món", rebutja encapçalar més iniciatives independentistes. "Que jo em posicioni al respecte, quina gràcia té ja? Ara, o em converteixo en el subcomandant Joel i allibero el país... o em dedico a fer el que m'agrada fer".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Venga, almeria, 19/01/2009 - 22:55

Ya se a ganado un puesto chupando de los Catalane y ahora toca vivir del cuento.Que gran patriota Catalan.Di que si Joel,ahora a vivir de los impuestos que pagan tus queridos vasallos Catalanes.

#35 Jaume, Girona, 19/01/2009 - 20:40

Sempre al teu costat Joel. La ràbia que et tenen els nazis espanyols és pel fet de ser català, no per ser independentista.

#34 nosenose, osca, 19/01/2009 - 20:10

no se hace mayor,tira más el dinero que las ideas y su radicalidad independentista le hacía perder cotratos...

#33 Ferna, BarCelOna, 19/01/2009 - 17:20

Qué curioso! y yo que pensaba que su problema es que era un tonto integral... se quitará los pañales entonces?
En fin, que cuando ha pillado subención toca callar para vivir del bote. Independentismo de butxaca, eso es lo que es.

#32 Son Gokuu, Valldoreix, 19/01/2009 - 16:37

Ja ho deia en Companys: "l'enemic no està a Madrid, el tenim a casa". Està clar que els catalans tenim el que ens mereixem. És una llàstima, per som un poble covard. Una nació que és incapaç d'autogovernar-se no mereix existir.