Publicitat
Cultura · 11 de Desembre de 2009. 12:40h.

Joel Joan insta a "no agafar cagalera"

"L'únic que podem fer unilateralment és la independència"

Joel Joan insta a "no agafar cagalera"

Joel Joan, en una entrevista a Canal Català

El president de l'Academia del Cinema en Català, Joel Joan, ha manifestat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio que espera les consultes del cap de setmana "molt divertit, el poble ha agafat la cinquena marxa i ha posat la directa".

"Els que estan en contra és perquè trenquem tabús com la independencia", ha apuntat, a més de proposar que "si és veritat que la majoria de catalans també volen ser espanyols, la manera d'acabar amb l'independentisme és un referèndum".

Joal Joan creu que a Espanya "segurament fotran el crit al cel. A Espanya s'ha arribat a una conclusió molt bèstia, que és que Espanya és igual a democracia". "Per ells, qualsevol idea que trenca la idea d'Espanya trenca la idea de democràcia", ha lamentat.

El president de l'acadèmia catalana considrra que "no podem fotre una zona vermella on ens agafa la cagalera", i recorda que "l'únic que podem fer unilateralment és la independència", tot descartant l'Estat federal, per ser "un somni impossible, si l'altre no vol, no ens podem federar unilateralment".

Pel que fa a la nova llei del cinema, ha assenyalat que "des de l'acadèmia sempre hem defensat que seria important que poguéssim aceptar el cinema en versió original subtitulat". "Hauríem d'intentar que els espectadors no vegin els subtítols com una mostra d'agressivitat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 jo mateix, planeta terra, 13/12/2009 - 03:36

Joel personalment et recomanaria abans, i encarà que fos un gran esforç per a tu. Que pensessis abans de parlar,és un bon exercici.A vegades és diuen coses interessants.Ara parlar amb el budells té un cost,es diuen xorrades.

#31 Tio Canya, Girona, 12/12/2009 - 23:30

Periquitos al matadero, només podeu juagar amb patates , A tercera i el dani exiliat a Xile a fer les escarosses escopinyes que fa. En tens prou anacleto

#30 Joan, La Coope, 12/12/2009 - 20:52

CULES,LLLADREEESSSS

#29 Juan, Barna, 12/12/2009 - 20:19

El Joan está expectante ante esta pantomina disfrazada de seriedad. Si la cosa sale como los independentistas quieren a él podrían darle el puesto de ministro de Cultura y de las Artes Catalanas en su Cataluña independiente. !Pobre infeliz¡

#28 carlitus, barcelona, 12/12/2009 - 18:05

La frase del títol ja delata el personatge.