Publicitat
Cultura · 14 de Juliol de 2008. 22:26h.

La Catalunya Nord, a la Fundació Llull

L'Alguer també demana l'admissió

La Catalunya Nord, a la Fundació Llull

Carod-Rovira, durant la col·locació de la primera pedra del col·legi català La Bressola a la Catalunya Nord

La Fundació Ramon Llull ha aprovat la incorporació del Consell General dels Pirineus Orientals a aquest ens que treballa per a la projecció de la llengua i la cultura catalana a l’exterior. Entre els acords presos a la primera reunió de treball destaca també la incorporació de la Fundació a Iberescena. El vicepresident de la Generalitat i vicepresident de la Fundació, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats concrets de la reunió; uns acords, ha dit, que seran “molt importants” per la llengua i la cultura catalanes.

El vicepresident del Govern i vicepresident de la Fundació Ramon Llull, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha qualificat “d’excel·lent notícia” la petició d’informació sol·licitada per l’Ajuntament de l’Alguer per esdevenir membre de la Fundació, així com l’acord explícit del Consell General dels Pirineus Orientals d’incorporar-se a l’organisme. En aquest sentit, el vicepresident català i el ministre de Cultura del Govern d’Andorra, Juli Minoves, han anunciat que la Fundació ha acceptat la incorporació del Consell i que es faran les modificacions estatutàries necessàries per donar-li cabuda.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Lluís, Tortosa, 30/07/2008 - 15:52

Clar que sí, Congost. Tot arribarà! Gran notícia. Toni de BCN, ja sé que a tu et va agradar destinar diners a conquerir les herbes de Perejil. Si és que el concepte de cultura i d'economia raonable ens diferencia.

#3 Congost, Barcelona, 15/07/2008 - 15:39

Una noticia excel.lent! Quina vergonya que els peperos valencians no s'hi adhereixin al Llull encara, pero tot hi arribara!

#2 Manel, Badalona, 15/07/2008 - 08:17

Quina gran notícia, sí senyor! Quan es fan bé les coses es fan bé!

#1 Toni, BCN, 15/07/2008 - 00:34

Mes cuartos del contribuient que se'n van cap a zones insolites. M'imagino que per aquest motiu, perque no paren de despilfarrar per la seva paranoia nacionalista, despres demanaran més cuartos a "Madrit"...