Cultura · 31 d'Agost de 2022. 13:46h.

La consellera de Cultura recorda les acusacions sexuals a Joan Ollé el dia la seva mort

Malgrat que va ser exculpat per l'Institut del Teatre

La consellera de Cultura recorda les acusacions sexuals a Joan Ollé el dia la seva mort

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha recordat -amb motiu de la mort de director i dramaturg Joan Ollé- les acusacions d'assetjament sexual i abús contra la seva persona, malgrat que la causa va ser arxivada en el seu moment per manca de proves.

"Ha mort als 66 anys Joan Ollé. Ens deixa a la memòria una gran quantitat de bons espectacles teatrals. Una trajectòria qüestionada per les acusacions d'assetjament sexual i abús, que ens fan reflexionar sobre com volem que s'utilitzi el poder. Una abraçada a la família i amics", ha manifestat la consellera, després que es conegués que Ollé havia mort d'un infart.

Ollé, que va ser professor de l'Institut del Teatre, fundador de la companyia Dagoll Dagom i membre de la direcció artística del Teatre Lliure, va ser assenyalat el 2021 per presumpte assetjament i abús sexual a través d'una vintena de testimonis que van relatar al diari Ara casos d'assetjament i abús per part d'alguns docents de l'Institut del Teatre.

A causa de les acusacions, Ollé va ser apartat de l'Institut del Teatre. Finalment, l'escola teatral va decidir arxivar la causa per falta de proves i no elevar el cas a la fiscalia. Tanmateix, el dramaturg no va recuperar la seva posició dins de la indústria.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 Arre, Barcelona, 02/09/2022 - 22:51

La consellera en su ciénaga. Retozando entre aguas fecales. Eso es en lo que se ha convertido el procés, en una podredumbre humana total. Lo que no me explico es cómo hay gente que todavía no se da cuenta de la bajeza de esta gente

#25 Mireia Martí, Olot, 02/09/2022 - 12:21

no se puede ser más malnacida! No sólo intentaron hundirlo en vida con mentiras, sino que ahora lo intentan ya muerto. Es la repugnante moral de los lazis.

#24 Llu-Lluís, Deixa-ho, 01/09/2022 - 15:15

Nomes els corbs, els bitxos necròfags i els carronyaires se n'aprofiten dels morts.
Natalia Garriga ficat la llengua a la figa.I.....

....en Llu-lluìs te llangardaixos
que se li amaguen als calaixos
per aixo quan fa viaixos
s'emprenya molt amb els bastaixos

#23 joan carles, Barcelona, 01/09/2022 - 12:31

Quina poca vergonya té aquesta ...... !!
És evident que aquestes acusacions fraudulentes han estat utilitzades pels separatistes per fer fora a gent que no es plega als seus dictats.Un altre exemple clamorós es com expulsar del Lliure Lluís Pasqual.
Fàstic.

#22 Patumeiro, SantPatumet, 01/09/2022 - 08:50

Una miserable mas q demuestra la catadura moral de esta gente q queria montar su chiringuito-pais.