Cultura · 31 de Març de 2009. 18:55h.

La crisi no afecta la Feria de Abril

La subvenció de les administracions catalanes és la mateixa que l'any passat

La crisi no afecta la Feria de Abril

Imatge del cartell presentat aquest dimarts

La crisi no afecta la Feria de Abril de Catalunya, o al menys això és el que es desprèn després que s'hagi fet públic que la Feria rebrà una subvenció d'uns 221.000 euros de les administracions catalanes, una xifra gairebé idèntica a la que es va atorgar l'any passat. Aquests diners provenen de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, més una aportació de la Junta de Andalucía.

El primer acte de la Feria de Abril d'enguany ha estat la presentació del cartell, fet per Xevi Muntané, que ha tingut lloc aquest dimarts. Durant l'acte, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha volgut remarcar que la ciutat "manté l'esforç" per a que es segueixi celebrant aquest esdeveniment. "És una festa tradicional, però oberta a la modernitat", ha dit el batlle, abans d'afegir que "la Feria és l'expressió de la Barcelona i la Catalunya plural i diversa".

Per la seva banda, el president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, ha destacat que aquesta és una "Feria que fan tots els que viuen i treballen a Catalunya". "És de tots i per a tots i ha de ser un aparador de Catalunya pels que van venir abans i pels que venen ara", ha explicat. García Prieto també ha mostrat la seva satisfacció per la quantitat de les subvencions i perquè la xifra no ha baixat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/04/2009 - 22:11

- La Feria rebrà una subvenció d'uns 221.000 euros de les administracions catalanes.(...) La cultura és cara!..
- El president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, està satisfet.(...).Normal!

#18 joan, canet, 01/04/2009 - 16:36

Ah però encara es continua subvencionant aquest esguerro espanyolista ple de greix, caspa i cascàrries... L´últim que tanque el llum, on puc emigrar?

#17 Guifré, Ripoll, 01/04/2009 - 15:01

Recordeu el ciri que es va muntar al Sr Benach pels 20.000 E. del seu cotxe oficial. Espero que els que el criticaven també ho facin pels 221.000 E. destinats majoritàriament a la subvenció de dies i nits de xerinola i d?excessos alcohòlics.

#16 Feria de abril = sevillanos ionkies i gitanos, Lleida, 01/04/2009 - 14:31

Andalusos votant Ciu? La majoria d'immigrants andalusos que van arribar aquí encara voten al suyo,al felipe misterX..Són tan inadaptats i analfabets que encara voten amb clau andalusa..Subvenció 0 a l'etnicista,gitana i anticatalana feria de abril!

#15 Fran, Llinars, 01/04/2009 - 13:30

Vet aqui el resultat de les"gestions"de Justo Molinero amb el govern de torn de la Generalitat.Li concedeixen mes frequencies de radio per ostigar els andalussos a votar CIU en el seu moment i ara al tripartit per continuar tenint subvencio.Tot es pega.