Publicitat
Cultura · 25 de Febrer de 2009. 21:00h.

La crisi s'emporta el Summercase

L'empresa organitzadora anuncia la suspensió del festival musical

La crisi s'emporta el Summercase

Cartell de l'última edició del Summercase

El festival Summercase que se celebra a Barcelona i Boadilla del Monte (Madrid) se suspendrà aquest any per la crisi, segons ha informat en un comunicat l'empresa Sinnamon, organitzadora de l'esdeveniment i propietària de la sala Razzmatazz de Barcelona. Segons el comunicat, la situació econòmica "no garanteix" que puguin fer l'esdeveniment amb la qualitat que desitjarien. Amb tot, Sinnamon insisteix que el festival es podrà reprendre el 2010.

Un membre de l'organització, Pedro Moscoso, ha manifestat que segueix a l'aire si es farà el festival Creamfields a Andalusia i el festival itinerant i hivernal Wintercase, però la resta de festivals de l'empresa Sinnamon (Onda Festival, Forward Festival, Weekend Dance i Daydream) no es faran aquest any.

El retard a comunicar aquesta informació es deu a la intenció de l'organització d'esgotar "totes les alternatives" per fer possible la celebració del Summercase. El Summercase ha fet tres edicions amb la particularitat de fer de pont aeri musical entre Barcelona i Madrid, i l'any passat va reunir 81.000 persones entre les dues seus.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Adri, Barcelona-Sants, 26/02/2009 - 12:45

Una llàstima. Les tres ediciones que han fet del Summercase valien la pena. Sort que el Primavera Sound encara resisteix.

#1 Kropotkin, Vic, 26/02/2009 - 11:09

Animo Carod, es tu oportunidad de pagarlo todo y quedar como un señor.... Jua, jua, jua,...