Publicitat
Cultura · 9 de Novembre de 2020. 11:55h.

La dansa també protesta

Mig miler de persones es manifesten a Sant Jaume al crit de “volem treballar”

Mig miler de professionals i treballadors d'escoles de dansa reclamen obrir els centres, després d’haver estat obligats a tancar per les mesures restrictives del Govern contra la covid. Aquest matí s'han manifestat a la plaça de Sant Jaume al crit de “volem treballar”

Des d’APdC Dansa han escrit que “de negre i amb les sabates de ball, mantenint les distàncies com ho han fet durant els mesos que han pogut fer classes, els centres de formació de dansa reivindiquen que són segurs i exigeixen tornar a l'activitat!”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 EduardR, BCN, 10/11/2020 - 08:23

Siguen sin dar explicaciones la generitat de los varemos a la hora de cerrar actividades y los casos detectados en esos sectores. Como siempre brocha gorda, se cierra todo por mis cojones y porque lo digo yo. 0 explicaciones.

#1 Daniel, Tokio, Texas, 09/11/2020 - 13:45

No se han hecho estudios de nada sobre qué lugares de actividades son de riesgo o no. Se dan palos de ciego por parte del Gobierno y de los gobiernillos autonómicos. No se justifican los cierres indiscriminados ni las paralizaciones de actividades. Basta de agachar la cabeza.