Publicitat
Cultura · 22 d'Octubre de 2009. 11:44h.

La desgràcia de dir-se Fèlix Millet

El nebot de Fèlix Millet, Fèlix Millet Pujol, diu que el nom "m'ha portat molts problemes"

La desgràcia de dir-se Fèlix Millet

Fèlix Millet, al Palau

El nebot de Fèlix Millet Tusell, Fèlix Millet Pujol, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC 1 que "dir-me Fèlix Millet m'ha portat molts problemes". "El cas ens ha tacat una mica a nosaltres, també", ha lamentat.

El nebot de Millet ha explicat que "a Madrid, ens ha agafat molts desprevinguts. No sabíem res". "Quan truques per telèfon i dius qui ets et pregunten: 'què hi tens a veure?'. Sempre t'incomoda", ha reconegut.

Tot i això, ha descartat la possibilitat de canviar-se el nom i ha recordat que "jo em dic Fèlix Millet, ell es diu Fèlix Maria". "No sé com reaccionar. No em veig involucrat en el tema. No és part de la meva vida; sóc una persona diferent", ha indicat, a més de denunciar que "sé que els meus cosins ho estan passant malament".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Agustí, Manresa, 23/10/2009 - 09:41

Jo vaig anar a la boda del meu germà, fins i tot en vaig ser el padrí, i va ser "por todo lo alto". Mai li vaig demanar, perquè no m´importa, com ho va pagar. Si fos fraudulentament, en seria responsable, jo ?

#3 Agustí, Manresa, 23/10/2009 - 09:34

Au va, Pere Prats, no fotem. Ara resultarà que tots els convidats a la boda en seran còmplices. Sincerament, planyo en Millet Pujol pel que deu haver de passar sense tenir-ne cap culpa.

#2 Pere Prats, Sants, 22/10/2009 - 12:55

Aquest individu bé que va assistir a la boda de les cusinetes, no ho va trobar extrany? caldria investigar a tothom qui ha tingut qualsevol tipus de connivència amb aquest lladre, simplement per ètica.

#1 Ramon, Sants-Barcelona, 22/10/2009 - 12:21

Tinc entés que a Alemanya, qui tenia el cognom Hitler, se'l canviava. Ara ningú porta aquest. No crec que fos necessari per això, per un simple lladre només es una anecdota, en tot cas, per riure. Ara, siguen el nebot... que l'investiguin millor.