Cultura · 22 de Maig de 2009. 16:40h.

La Falange utilitza una cançó de Macaco en un anunci

El grup barceloní ha denunciat "l'ús indegut" per part del partit polític

Macaco, un grupo musical de Barcelona, ha denunciat l'"ús indegut" de la seva cançó 'Moving' en un anunci electoral de Falange Espanyola, i mitjançant un burofax enviat a través de la seva companyia discogràfica, EMI Music, ha sol·licitat "la immediata retirada" del citat espot que en la campanya electoral dels comicis europeus utilitza l'esmentada cançó. Alhora estudia també "la interposició d'una demanda per danys i perjudicis", assenyala EMI.

"El partit polític Falange Espanyola no només no ha obtingut el permís per a la utilització del tema sinó que ni tan sols l'ha sol·licitat, vulnerant els drets de propietat intel·lectual i lesionant greument la imatge de l'artista", indica la companyia discogràfica.

"Macaco, la seva companyia discogràfica, la seva editorial i la seva oficina de management treballen perquè els responsables d'aquesta acció, il·lícita i ofensiva, no quedin impunes", conclou la nota.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Marcos, BCN, 24/05/2009 - 12:37

ignorant Vostè. Els seus arguments no s'aguanten. Tot això due diu no fa que siguin coneguts. Neuronium és un grup de BCN que porta més de 30 anys tocant per tot el món, amb una discografia de més de 40 CDs editats i un disc amb Vangelis. els coneix?

#6 Ignorància musical = Marcos, Bcn, 24/05/2009 - 10:27

Marcos, desconeguts? porten bastants anys tocant arreu d´Europa. no facis del teu desconeixement un raonament, més val callar abans de quedar com un tanoca.

#5 antifeixista, Vic, 23/05/2009 - 20:39

El partit polític aquest és legal?haha

#4 Enric, Lleida, 23/05/2009 - 18:47

El to i la redacció de la notícia a la web http://www.macaco.to/ recorden més la Falange que no pas un llibertari...

#3 Marcos, BCN, 23/05/2009 - 18:29

que mirin la part positiva: han passat de ser uns desconeguts a tenir una certa notorietat. Per cert, la música horrible addient per al partit que la fa servir.