Publicitat
Cultura · 18 de Febrer de 2010. 18:46h.

"La Generalitat ha tingut sovint la temptació de passar de nosaltres"

El nou president del Gremi de Llibreters demana el mateix tracte que els editors

El nou president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, responsable de Llibres Parcir de Manresa, afirma en la seva primera entrevista que "les regles del joc han de ser justes per a tothom" en una velada al·lusió a Abacus o grans superfícies. Daura ha demanat respecte per la Llei del Llibre -que impedeix els descomptes- perquè "no és una llei feta contra ningú, és una llei a favor del llibre".

A la pregunta de si "se senten ben tractats per la Generalitat", afirma que sovint "hi ha hagut la temptació de passar de nosaltres". "Només volem demanar el què ens toca, el mateix suport que pot tenir l'editor", ha afegit. Daura considera que el llibreter no està "en un perill imminent d'extinció", però que tot el comerç "dels grans grups que poden incidir en el mercat". "Estem en una posició fràgil", reitera.

Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Kropotkin, Vic, 19/02/2010 - 09:58

Tranquilo. Conociendo a los individuos que nos gobiernan, pronto os daran alguna subvención. Aqui podeis chupar del bote unos cuantos mas. No por mucho tiempo, pero de momento si...