Publicitat
Cultura · 16 de Maig de 2022. 17:23h.

La Generalitat passa de Chanel

Cap membre del Govern felicita la cantant d'Olesa de Montserrat

La Generalitat passa de Chanel

Ni el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ni la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ni cap altre conseller del Govern han felicitat la cantant d'Olesa de Montserrat Chanel Terrero després aconseguir el tercer lloc a la gala d'Eurovisió.

El seu poble es va bolcar amb la cantant, que va enviar un vídeo d'agraïment al poble que van poder veure les 1.400 persones que van omplir el Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat per seguir la gala. L'artista ha obtingut el millor resultat d'Espanya en els darrers 27 anys amb 459 punts en total.

Chanel, en canvi, ha rebut missatges del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez; de la vicepresidenta primera i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño; de la vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz; i del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta; entre d'altres. També ha rebut missatges de formacions i representants d'altres formacions com ara el PSOE, el Partit Popular, Vox i Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#49 Pere , Blanes, 18/05/2022 - 19:33

La revolució dels somriures només funciona quan els segueixes el corrent. Si Chanel hagués aparegut amb una senyera ara estarien fent l'onada a la plaça Sant jordi. Són tan previsibles com a ridículs.

#48 Decebut, bcn (tbn), 17/05/2022 - 17:49

Tant de bo tinguéssim el nostre propi govern autònom a Tabàrnia per poder felicitar als tabarnesos i tabarnesos que ho mereixin!

Visca Tabàrnia lliure! Visca Espanya!

#47 BEJOTA, bcn, 17/05/2022 - 12:45

PERE ARAGONÉS:”LOS QUE RECHAZAN LA REPÚBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA REPÚBLICA CATALANA NUNCA LES RECHAZARÁ.” NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS

#46 pepe, andorra, 17/05/2022 - 11:08

Y a quien le importa lo q haga o diga un gobiernillo regional del tres al cuarto? A mi es q todo este rollo tan propagandistico, es q me la suda mucho, hay q estar muy abducido por la propaganda estatal como para darle la mas minima atencion a esa inmensa chorrada q es Eurovision. Aunque los separatas rabien mas por la bandera q por otra cosa.

#45 Aleman stolberg, Tortosa (Paiassos Catalans) , 17/05/2022 - 10:44

Chanel debería ir a Manresa a enseñar a actuar a sor Lucía Caram que le queda cerca de Olesa para presentarla en el Vaticano Fest al palmero argentino montonero ya lo tenemos en nómina, las inquisidoras beatas de la extrema izquierda pueden bailar.