Publicitat
Cultura · 11 de Desembre de 2019. 21:12h.

"La gent ha de sortir de l'armari"

Albert Soler, periodista: "no s'ha d'abaixar el cap davant els llacistes"

"La gent ha de sortir de l'armari"

El periodista Albert Soler ha encoratjat la gent a "no abaixar el cap davant els llacistes" i a "sortir de l'armari" durant la presentació del seu llibre 'Estàvem cansats de viure bé' a la Cambra de Comerç de Tarragona aquest dimecres a la tarda. Soler, que treballa al Diari de Girona, ha revelat que a la seva ciutat hi ha persones que el feliciten "en veu baixa" i que asseguren que és la veu que ells no tenen.

"A Girona ens coneixem tots, i això em passa sovint, més sovint del que algú es pensa, que s'acosta algú i mirant als dos costats i abaixant la veu em diu: Tu ets l'Albert Soler, oi? i em felicita, m'anima a seguir i em diu que sóc la veu de molta gent que no en té, i això em provoca una mica de vertigen" ha reconegut durant la presentació. "Només sóc un tipus que escriu articles, molt malament han d'estar les llibertats a Catalunya si et diuen que ets la veu dels que no poden parlar" ha dit.

Soler ha encoratjat aquestes persones a "sortir de l'armari" i "no abaixar el cap davant els llacistes". "Hi ha gent que no hi combrega però que per por a què diran, -en una societat on qui no és llacista és qualificat de fatxa o botifler-, calla per evitar problemes" ha admès. "Vull encoratjar la gent a sortir de l'armari, a fer-se notar i no abaixar el cap davant dels llacistes i a dir som igual de catalans que vosaltres, sempre amb alegria, ironia i humor" ha assenyalat en la seva intervenció.

whatsapp-image-2019-12-11-at-21.47.34.jpeg

La presentació del llibre ha comptat amb la participació del catedràtic i socialista Santi Castellà que ha recordat que "teníem una societat convivencial". "Hi havia un cert pacte antilerrouxista de no utilitzar la procedència ètnica i cultural de les persones per fer política, i de sobte això es trenca i alguns ens hem de posicionar" ha indicat en la seva intervenció.

whatsapp-image-2019-12-11-at-21.45.30.jpeg

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#15 rosa, Barcelona, 13/12/2019 - 10:21

A Catalunya estem amb guerra civil!!!!!!

#15.1 Neferu, Barcelona, 13/12/2019 - 12:15

Sí pero no hay dos bandos como en toda guerra. En Catalunya sólo es un bando el que hace la guerra, el otro, los constitucionalistas, la sufre sin participar en ella.

#14 rosa, Barcelona, 13/12/2019 - 10:20

És veritat s'hauria de surtir de l'armari, però gent que ho fa té la pena que ho paguen els seus fills, nents no massa grans per entendre ben be que passa, quan van ajugar amb nens de pares fanàtics cinics, aquests els fan fora de casa seva.

#13 pepe, andorra, 12/12/2019 - 18:12

Por una España de todos, la escuela en español y Barcelona autonomía.

#13.1 Fora colonitzadors, Girona, 12/12/2019 - 21:58

Per una Catalunya de tots fora fanàtics colons unionistes i fora gihadistes, encara esteu per civilitzar bèsties salvatges supremacistes.

#12 pepe, andorra, 12/12/2019 - 18:12

como comienzo, declarar la comunidad autonoma de Barcelona seria un buen principio, pq veo muchas ideas, pero ninguna practica, pq la practica es q los separatas pueden hacer lo q quieran, pero los demas siempre tenemos a un idiota al lado q nos dice q eso no mola cuando es evidente q es lo q hay q hacer.Por ejemplo? los de Convivencia civica.

#11 pepe, andorra, 12/12/2019 - 18:08

Bueno, reconocerlo es un primer paso, pq nadie reconoce aun q los separatas estan ganando por goleada esta guerra, q aun no esta terminada y aun se puede hacer algo, pero el q? pq si pones la cara te la parten, si te significas te hinchan a inspecciones y multas o te deniegan lo mas simple por sistema. Estamos a punto de la derrota y esa es la verd