Publicitat
Cultura · 1 de Juliol de 2011. 11:57h.

La Guàrdia Civil registra la seu de la SGAE

Els agents investiguen un presumpte desviament de fons

La Guàrdia Civil registra la seu de la SGAE

Seu central a Madrid

La Guàrdia Civil porta des de primera hora del matí registrant la seu central de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) al carrer Fernando VI de Madrid a la recerca de documentació incriminatòria. Els agents del Grup de Delictes Econòmics de la Unitat Central Operativa (UCO) investiguen un delicte de malversació de fons i apropiació indeguda, comès presumptament per la Societat Digital d'Autors i Editors (SDAE), dependent de la primera.

Se sospita que des d'aquesta societat es desviava diners públics per a comeses diferents als que estaven destinats i, fins i tot, que alguns responsables s'apropiaven presumptament d'aquests diners.

En les pròximes hores podrien ser detinguts alguns dels màxims responsables d'aquests organismes perquè prestin declaració davant del jutge i aclareixin alguns extrems. Entre ells s'estudia el nom de Teddy Bautista, atès que la SDAE depèn directament de la SGAE. El registre continua en aquest moment i està prevista també l'entrada a la SDAE, al carrer Abdón Terradas. No es descarta que es produeixin més registres a la vista de la documentació trobada.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat