Publicitat
Cultura · 21 de Setembre de 2009. 12:02h.

"La independència s'aconsegueix amb bombes"

Albert Pla afirma que "això és un fet matemàtic, no una opinió"

"La independència s'aconsegueix amb bombes"

Albert Pla, en una actuació

El cantautor Albert Pla, entrevistat a La Vanguardia, ha assegurat que "les independències no s'aconsegueixen dialogant, sinó amb òsties i bombes: això és un fet matemàtic, no una opinió". "Si hi va haver una vegada gent pacífica i reacia a matar per idees o pàtries..., segur que els van matar. L'anormal entre humans és no matar-se, i d'aquí venim tots", afegeix.

Sobre el referèndum d'Arenys ha explicat que "un d'Arenys m'ho ha explicat, i m'he entretingut un moment. Dóna per a uns cinc minuts de conversa… ", a més d'apuntar que ell "no" hagués votat. "Als 25 anys començava a cantar... i m'agradava. I ara, el mateix. Però espero que la Generalitat em concedeixi un sou vitalici, lliurat per un conseller, amb foto", apunta d'altra banda.

Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#59 Pablot, Barcelona, 23/04/2013 - 20:36

Llamar tonto a este hombre o ignorante... es ser muy ignorante. Este hombre, directamente, el rollo naciones y mierdas así, pues se la suda. Lo único que está diciendo es que pase lo que pase muchos no estarán de acuerdo.

#58 dolors, girona, 22/09/2009 - 21:31

osti tu jo ahir ja m'hi volia casar amb aquest tros d'home el posaria a desgobernar que quin catxondeu tenim ignorants nosaltres!anda ya que us falta el refinament per fondre la Inés i el Guardiola,i encara la Belén li serviria per a les palmes!!!!!!!!!

#57 janot, bcn, 22/09/2009 - 16:32

fa dies en una entrevista a la radio li van preguntar que creia que havien de posar a la seva pàgina castellana del wikipedia, sobre si ell era català o espanyol, i va dir que català, perquè ell era català.

#56 Julià, Barcelona, 22/09/2009 - 13:06

Baltasar, em sembla que cap mitjà de la Brunete se n'ha fet cap ressó d'això. Aquí només poseu el crit al cel els de sempre. L'Albert Pla és un crac! Vol causar desconcert i això és precisament el que fa. Les ments simples prefereixen en Joel Joan

#55 Mar, Castelló, 22/09/2009 - 12:52

... y se han dado procesos de secesión e independencia en Europa bien recientes, todos ellos pacíficos: Eslovaquia y Chequia, Kosovo, Lituania... Habla por provocar y crearse imagen.