Publicitat
Cultura · 31 de Maig de 2013. 17:07h.

La Sagrada Família, en flames

Hollywood promociona la darrera pel·lícula de Brad Pitt amb una imatge del temple de Gaudí destruït

La Sagrada Família, en flames

Una imatge del cartell promocional

La imatge de la Sagrada Família en flames és un dels reclams de World War Z, la darrera pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt, i que s'estrenarà a començament d'agost.

El temple de Gaudí ha estat una de les icones escollides per la Paramount per promocionar el film. Al cartell es pot veure la Sagrada Família en flames, com la resta d'edificis de la ciutat de Barcelona, com a conseqüència de l'atac dels zombis.

La pel·lícula, dirigida per Marc Forster, també s'ha promocionat amb imatges apocalíptiques d'altres ciutats com Sidney, Nova York, París, Roma, Berlin i Ciutat de Mèxic.

A la cinta, Pitt és un treballador de Nacions Unides que va viatjant pel món per evitar la destrucció dels zombies, que arrassen tot el que troben al seu pas, Barcelona inclosa.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#17 Moragues, Barcelona, 01/06/2013 - 12:59

Només per variar una mica, els sionistes-guionistes-productors de Hollywood podrien fer el mateix, però aquest cop a Jerusalem, amb el Mur de les Lamentacions. A que no tenen collons?.

#16 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 01/06/2013 - 11:19

Obviamente se trata de una conjura judeo-masonica internacional promovida por elementos españolistas de la caverna mediática de l acentral lechera, etc. Jua, jua, jua,... Que zombies que son los catalanistas... Jua, jua, jua,...

#15 san google, barna, Spain, 01/06/2013 - 11:14

Los amantes del cine avisados,saben que la manipulacion de Holliwood ,a veces,consiste en crear en la ficcion(para preparar las mentes) los hechos del futuro.

#14 Pimpollo, Vic, 01/06/2013 - 09:31

La SF es un mamotreto horrible. Lo mejor que podría pasarle a la ciudad es que la ficción se hiciera realidad, que aquella desapareciera. En su lugar, habilitar espacios verdes para uso y disfrute de la ciudadanía barcelonesa

#13 Roger, L'H, 31/05/2013 - 21:59

Super wapo el cartell. Tot i k al llibre no hi ha cao capitol k passi a barcelona k jo recordi.